Pocetna » Film


"Predator" kreće u novi lov na ljude
  Ocenite članak: 1
pregleda: 1068
Dodao/la: Nutella92
datum: 2017-10-30


Dugo već nije bilo vesti o narednom filmu o najboljim lovcima u galaksiji - predatorima. Novi plakat je brzo prekinuo sušu informacija i obožavaoci će uskoro imati priliku da ponovo gledaju strašnog vanzemaljca koji kreće u lov na ljude.

Plakat je predstavljen na sajmu "Brand Licensing Expo" u Londonu na štandu produkcijske kuće "20th Century Fox". Obožavaoci ističu da je ovo jedan od najinteresantnijih plakata u poslednje vreme, jer ne samo da je tehnički kvalitetan, već je i stilski u potpunosti u skladu s filmom. 

Plakat nema tekst ni imena glumaca koji će nastupiti u ovom ostvarenju, tako da se čini kako producenti računaju samo na poznati oblik da bi prodali film.

Koliko će to biti isplativo pokazaće se u dogledno vreme. Riskantne strategije poput te znale su se obiti o glavu drugim autorima naučnofantastičnih ostvarenja, kao što je bio slučaj s filmom "Blade Runner 2049".

Novi film nosiće naziv "The Predator", za razliku od prvog filma koji se zvao samo "Predator".

Nakon gotovo decenije rada na filmu, produkcijska kuća "20th Century Fox" ipak je odlučila da oživi klasik "Predator" iz osamdesetih godina prošlog veka. Međutim, osim plakata i nekoliko fotografija sa Twitter naloga reditelja ovog ostvarenja, obožavaoci nisu saznali mnogo detalja o filmu. Fotografije koje su objavljene na drušvenim mrežama pratile su i nekoliko opisa radnje samog filma.

Tako je poznato kako će se novi film odvijati u mirnoj sredini u predgrađu, a ne u džunglama ili među urbanim neboderima grada. Reditelj Šejn Blek se ozbiljno trudi, a ima i poprilično zavidnu karijeru, pa sama kritika ističe da obožavaoci svemirskog lovca mogu očekivati kvalitetan film.

Ono u čemu se kritika slaže je činjenica da je reditelj Šejn Blek poznat kao neko ko stavlja nasilje u prvi plan u svim svojim ostvarenjima, tako da se veruje da će nasilje biti u prvom planu i u novom "Predator" ostvarenju.

U glavnim ulogama novog "Predatora" su Ivon Strahovski, Edvard Džejms Olmos, Olivija Mun, Kejs Braket, Bojd Holbruk, Sterling K. Braun, Džejkob Tremblej, Tomas Džejn, Džejk Basi, Kigan-Majkl Kej i Alfi Alen.

Novi "Predator" će u bioskopima biti premijerno prikazan početkom avgusta 2018. godine.IZVOR


0   Spam
zajackod   (2017-10-31 3:58 PM) [Sadrzaj]
Nema se sta reci za odlicnog i dobro poznatog "Predator"-a.Kroz sve delove videli smo lov u svim mogucim mestima ,pa tako isto mislim da ni ovaj deo nece razocarati ljubitelje "Predator" ostvarenja !