Pocetna » Zanimljivosti


Preletela 8.000 km da bi dosla do idealnog mesta za samoubistvo




  Ocenite članak: 0
pregleda: 806
Dodao/la: Pegaz
datum: 2012-11-23


Dvadesettrogodisnja devojka surfala je internetom kako bi pronasla idealno mesto za samoubistvo, a zatim je preletila cak 8 hiljada kilometara da bi se bacila s mosta Golden Gate u San Franciscu.Dvadesettrogodisnja devojka surfala je internetom kako bi pronasla idealno mesto za samoubistvo, a zatim je preletila cak 8 hiljada kilometara da bi se bacila s mosta Golden Gate u San Franciscu.

Pretpostavlja se da se Olivia Crowther ubila zbog zdravstvenih problema Olivia Crowther otputovala je u San Francisco samo da bi skocila s mosta.

Nakon Olivijinog samoubojstva njezini roditelji i sestra Hannah, pronašli su na njenom kompjuteru internetske stranice koje su upućivale na namjere 23-godišnjakinje.

Shrvana obitelj upozorila je na opasnosti takvih stranica na internetu, tvrdeći kako Olivija nikad nije patila od depresije.

Diplomantica sveučilišta Sussex nedavno je u Londonu pronašla svoj posao iz snova, radeći za ženske časopise.

\'Bila je draga osoba koja je voljela život. Ovo što se dogodilo došlo je kao grom iz vedra neba\', kažu njezini roditelji.

Roditelji i dalje pokušavaju odgonetnuti što ju je navelo na samoubojstvo. Sjetili su je jedino zdravstvenih problema koje je imala.

Olivijin ujak kaže da je obitelj bila šokirana kada je vidjela kakve je internetske stranice Olivija posjećivala.

\'Pronašli su stranice koje promoviraju samoubojstvo sa slikama visokih zgrada i mostova. Nevjerojatno, ali te stranice propagiraju mjesta na koja možete otputovati kako bi se ubili\' dodao je ujak.