Pocetna » Zanimljivosti


Prema horoskopu: Blizanci najveći lažovi, Djevice govore istinu




  Ocenite članak: 0
pregleda: 831
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2014-03-14


Nekim od znakova Zodijaka laganje je urođeno i na njihove dobro razrađene laži bi svako nasjeo, dok drugima to nikako ne ide, pa se na kraju sami zapetljaju u sopstvenim pričama.

Iako znamo da lagati nije lijepo, svejedno ponekad sami sebe uhvatimo kako izmišljamo neke stvari, a nekada se laž zaista ne može izbjeći.
Što se Zodijaka i njegove generalne situacije tiče, nisu svi znakovi jednaki. Nekima je laganje urođeno i na njihove dobro razrađene laži bi svako nasjeo, dok drugima to nikako ne ide, pa se na kraju sami zapetljaju u vlastitim pričama.

BLIZANCI

To su najveći lažovi horoskopa, a kada vam se sa naivnim izrazom lica zakunu u suprotno, znajte da lažu. Oni to čine zabavljajući se, glumeći, to je mala igra koja ne škodi nikome.

ŠKORPIJA

Veoma je uvjerljiva – ona izmišlja bezobrazno i hladno, ali često ne da bi naudila nekome, već samo želi da provjeri tuđu inteligenciju. U stvari, ona traži sebi ravne osobe ili još bolje izazov.

LAV

On ne laže, on preuveličava svoje događaje, stvarajući priče, a sve u silnoj želji da se njihovoj stvarnosti da pompeznost i značaj.

OVAN

Lažu nespretno i rijetko i može se reći da su jedni od najlošijih lažljivaca Zodijaka. Impulsivno se odlučuju na laž, ali s tako usijanom glavom, često zaborave šta su izrekli u afektu, pa drugi put pružaju sasvim drugačiju verziju događaja.

STRIJELAC

Slično kao i Ovan – istina je njegovo najjače oružje, pa se osjeća nesiguran kada laže. Tada okoliša i crveni, moleći da ga otkriju, pa da može da prekine farsu.

VODOLIJA

Ne voli da laže, ali je spremna na kompromise i "zataškavanje istine", ukoliko ocijeni da li će tako spasiti neku vezu ili spriječiti prijatelja da bude povrijeđen.

VAGE

Zaobilaze laž ako je to ikako moguće, pa radije prećute nešto ili diskretno promijene temu sa ljubaznim smiješkom. Kada su prisiljene, lažu da bi ublažile neke neugodne stvari.

RAK

Teško ćete ga uhvatiti u laži – ima izvrsnu memoriju i tačno pamti šta je kome i kako slagao. Tome pribjegava kako bi pomogao bližnjem.

RIBA

Laže majstorski, ali to su najčešće sitne prevare o svakodnevnim zbivanjima i zdravlju, pošto želi da odloži svoje obaveze i učini svoj život zanimljivijim.

JARAC

Ne laže prozirno, njegove laži su dobro smišljeni alibiji, ojačani uvjerljivim razlozima i opravdanjima. On laži rijetko izgovara u afektu, uvijek se radi o pomnom planiranju.

BIK

Izmišlja samo u izvanrednim situacijama, inače sve što nije stvarno i konkretno, a i tada su to gotovo poluistine u koje bi i sam mogao da povjeruje.

DJEVICA

Rijetko se služi lažima, ali kada ih već upotrijebi, onda ih priča i razradi do najsitnijeg detalja, a najčešće su u vezi sa vlastitim zdravljem i poslom.


IZVOR


0   Spam
Vesnabv   (2014-03-21 11:48 PM) [Sadrzaj]
Škorpija ne laže, ona samo ponekad ume perfektno da izbegne istinu, ako misli da bi ta istina povredila drugu osobu. Reći će joj na uvijen način, nešto vro blizu istini, ali će ostaviti da ta osoba sama dodje do zaključka. Što se tiče provere inteligencije, škorpiji nije potrebo mnogo vremena da prozre nečiji IQ i da shvati sa kakvom osobom ima posla. :)

+1   Spam
Psylocke   (2014-03-15 4:43 AM) [Sadrzaj]

Quote
Ne laže prozirno, njegove laži su dobro smišljeni alibiji, ojačani uvjerljivim razlozima i
opravdanjima. On laži rijetko izgovara u afektu, uvijek se radi o
pomnom planiranju.
   zbunjen Strasno..  

A fraankova nista,a? ljut   :D