Pocetna » Film


Premijera filma "Wonder Woman 1984" u bioskopima i na HBO Max




  Ocenite članak: 0
pregleda: 869
Dodao/la: DzonDon
datum: 2020-11-19


Dugoiščekivani film "Čudesna žena 1984" (Wonder Woman 1984) biće premijerno prikazan u bioskopima i na striming platformi HBO Max - na isti dan, 25. decembra 2020.

 

Došlo je vreme. U određenom trenutku morate izabrati da delite ljubav i radost koju ste u mogućnosti da podarite, uprkos svemu ostalom. Volimo naše filmove i naše obožavaoce, pa se iskreno nadamo da će naš film doneti malo sreće za sve u toku praznične sezone; napisala je režiserka Peti Dženkins na svom Tviter profilu i dodala:

 

Pogledajte ga u bioskopima, koji su sad bezbedni za to, a možete ga pogledati i u sigurnosti svog doma na HBO Max. Srećni praznici svima. Nadamo se da ćete uživati u našem filmu, kao što smo mi uživali u njegovoj produkciji.

Film predstavlja nastavak uspešnog DC filma iz 2017. godine, "Čudesna žena", a glavne uloge repriziraju Gal Gadot (Dajana Prins) i Kris Pajn (Stiv Trevor). Likovi negativaca pripali su Pedru Paskalu (Game of Thrones, Mandalorian) kao Maks Lord, i Kristen Vig (Bridesmaids, SNL) kao Gepardica, možda najveći neprijatelj Dajane Prins, princeze Amazonki.

 

 



IZVOR