Pocetna » Estrada i Tv


Preminula Bobbi Kristina Brown




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1323
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2015-07-28


Jedina kći pokojne Whitney Houston nakon dugotrajne kome ipak je izgubila bitku


Bobbi Kristina Brown, 22-godišnja kćer planetarno popularne pjevačice Whitney Houston i R&B pjevača Bobbija Browna, jučer je preinula nakon dugotrajne kome.

Obitelj Houston je jučer objavila vijest preko svog predstavnika: "Bobbi Kristina Brown je preminula 26. srpnja 2015., okružena obitelji. Napokon je u miru u rukama Božjim. Još jednom želimo zahvaliti svima na ogromnoj količini ljubavi i potpore koju su nam pružali proteklih nekoliko mjeseci."



Njena smrt došla je skoro šest mjeseci nakon što je pronađena onesviještena u kadi u svom domu u Roswellu 31. siječnja. U ovih šest mjeseci se nije niti jednom potpuno osvijestila te su ju aparati održavali na životu no stanje joj se samo pogoršavalo.

Smrt mlade Bobbi Kristine stigla je nešto više od tri godine nakon što je preminula njena majka, Whitney Houston, koju su 11. veljače 2012. također pronašli u kadi bez svijesti. Istraga je kasnije pokazala kako je legendarna pjevačica preminula radi slučajnog utapljanja što je najvjerojatnije bila posljedica kombinacije kokaina, marihuane, Xanaxa, Benadryla i još nekoliko lijekova koje su otkrili u njenom tijelu.

Bobbi Kristina, koja je i sama imala problema sa uporabom raznih opijata, nikada nije uspjela prežaliti majčinu smrt te je, na žalost, vrlo brzo otišla za njom.


IZVOR