Pocetna » Film


Preminula glumica koja je u "Veselim 70-im" igrala Erikovu sestru
  Ocenite članak: 0
pregleda: 308
Dodao/la: Gale
datum: 2013-08-16

Slike iz Preminula glumica koja je u "Veselim 70-im" igrala Erikovu sestru Slike iz Preminula glumica koja je u "Veselim 70-im" igrala Erikovu sestru


Glumica Lisa Robin Keli, najpoznatija po ulozi Erikove sestre u "Veselim 70-im" preminula je u 43. godini.Kako prenosi američki sajt TMZ, ona je preminula u snu, a trenutno se nalazila u klinici za odvikavanje od droge i alkohola.

Prema rečima njenog agenta, ona se dobrovoljno prijavila na kliniku, ne bi li rešila probleme sa zavisnošću sa kojima se borila psolednjih nekoliko godina.

Za sada nije objavljeno šta je tačan uzrok njene smrti.Lisa je u popularnoj seriji tumačila lik slobodoumne sestre Erika Formana, a od kada je seriaj prestala da se emituje imala je u nekoliko navrata probleme sa zakonom. Uhapšena je zbog vožnje u pijanom stanju, najpre 2010. kada je provela noć u zatvoru, a zatim dobila i godinu dana uslovne kazne. Prošle godine su ona i njen muž bili privedeni zbopg nasilja u porodici, a ona je priznala da se bori sa alkoholo.


IZVOR