Pocetna » Zanimljivosti


PRESELO MU: Ljuta supa napravila mu rupu u stomaku!




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1067
Dodao/la: Roby_the_King
datum: 2012-12-30


Nakon sto je pojeo ljutu supu, neimenovani muskarac iz Kine, koji nikada nije imao gastroenteroloske probleme, osetio je ostar bol i poceo da povraca krv.

Muškarac iz Kine (26) imao je krajnje nezgodnu situaciju nakon konzumiranja tradicionalne ljute supe, koja mu je, verovali ili ne, napravila rupu u stomaku! Naime, supa koju je muškarac pojeo je tradicionalno kinesko jelo po imenu “mala”, što u prevodu znači ljuta obamrlost. Ime je dobila po osećaju obamrlosti koji izazivaju sastojci supe, među kojima se često nalaze sečuanska papričica, lokalni začini i cili.
Nakon što je pojeo supu, ovaj neimenovani muskarac, koji nikada nije imao gastroenterološke probleme, osetio je ostar bol i počeo da povraća krv. Brzo je prebacen u bolnicu u gradu Vuan, gde su mu doktori otkrili rupu u stomacnom zidu.
Prema pisanju “Herald sana”, neki restorani poceli su da koriste sinteticke jeftinije sastojke, koji oponasaju karakteristike prirodnih zacina. Kineski mediji nisu naveli šta se nalazilo u supi koju je muskarac pojeo.


0   Spam
Tufna   (2013-01-15 1:08 PM) [Sadrzaj]
Rupu zbunjen ...

Pa onda idi i probaj tradicionalno jelo...