Pocetna » Ljubav i Sex


Probudite svoj seksualni život nakon zimskog sna




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1005
Dodao/la: Pegaz
datum: 2012-11-15


Probudite svoj seksualni život u krevetu nakon zimskog sna.

Prostora za poboljšanje uvijek ima, čak u igrama u krevetu. Pročitajte naš članak i saznajte kako možete tvoje još više začiniti svoj seksualni život - ideje su uvijek dobrodošle.
1) Seks nije utrka

Dajte sebi dovoljno vremena za istraživanje, poljubcima, jezikom i prstima. Usredotočite se na njene ušne resice, bedra, donji dio trbuha, klitoris ... i stvorite uzbudljivu avanturu za vas oboje.
2) Dajte joj dovoljno vremena

Postavite alarm za krevet jutro barem 20 minuta ranije nego obično.
3) Stvarajte buku

Oboje ćete uživati u seksu ako koristite i glasove - glasno disanje, mrmljajući zvuk, čak i plač - sve je bolje od tišine.
4)Pustite mašti navolju

Podijelite svoje erotske snove i ispunite ih. Ako vam se ne sviđa govoriti o njima, pišite ih na papiru i igrajte seksi igrice ili pričajte seksi erotske priče za laku noć.
5) Vježbajte zajedno

Ne samo u krevetu, već i u teretani. Sportske aktivnosti povećat će razinu dopamina, a time i želju za seksom, osim toga, nakon napornog treninga planirajte zajedničko vruće tuširanje.

6) Ne obraćajte pažnju na svaku atraktivnu djevojku koja kruži oko vas

Vaša draga će znati da ćete biti rezervisani sam oz anju i samim time osjećat će se više atraktivno i shvatit će da želite samo nju.Znat će vam se odužiti.
7) Koristite jezik

Prilikom ljubljenja, ne budite suhoparni, to svakako nije seksi.. Pokušajte različitim smjerovima, pritiscima i brzinom kretanja jezika. Istražite usta i koristiti vašu maštu!
8) Budite oprezni sa izborom losiona poslije brijanja

Miris može biti seksi i uzbudljiv, ali i vrlo odbojan. Ako je vaša žena ne voli vaš miris poslije brijanja, izaberite miris koji ona voli..
9) Pokažite joj da ste samo njeni

Ne zaboravite da žene vole osjećaj sigurnosti, pokušajte da budete jaki i izdržljivi, žene vole da imaju kraj sebe osobu koja će joj pružiti sigurnost.
10) Žene se često ne mogu opustiti u krevetu, jer ...

Im nedostaje povjerenja ... Pokušajte zatamniti spavaću sobu, ova metoda može opustiti djevojke, ili pokušajte koristiti svjetla svijeće, ona će sakriti detalje koje djevojke ne vole da pokazuju.
11) Napravite očekivanja

Umjesto da brzo cijepate odjeću, bolje usporite, jedno po jedno, skidajte svaki djelić odjeće i pitajte je šta da uradite sa svakim dijelom njenog golog tijela.
12) Slobodno donosite promjene

Eksperimentujte u krevetu, pokušajte sa novih metodama i tehnikama. Osim toga, otkrit ćete puno zadovoljstva,jer promjene obično dovode do napretka u vezama i kod djevojaka stvaraju „Uzmi me“ osjećaj.
14) Koristite kućanske aparate

Iako ovo zvuči pomalo nestvarno – koristite ih. Koristite one koji imaju jake vibracije – ovo može donijeti dosta seksualnog užitka – i vama i njoj.