Pocetna » Film


Produženi 'Agents of S.H.I.E.L.D.', u planu 'Marvel's Agent Carter'




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1213
Dodao/la: Gale
datum: 2014-05-11

Slike iz Produženi 'Agents of S.H.I.E.L.D.', u planu 'Marvel's Agent Carter' Slike iz Produženi 'Agents of S.H.I.E.L.D.', u planu 'Marvel's Agent Carter'


Stižu vesele vijesti za fanove Marvela – još jedna serija!

ABC je jučer objavio kako je odobrio drugu sezonu za Agents of S.H.I.E.L.D. i naručio seriju o agentici Carter koju će utjeloviti Hayley Atwell čime će reprizirati ulogu iz filmova o Kapetanu Americi.

Marvel's Agent Carter govori o Peggy Carter (Atwell) koja 1946. godine radi za SSR (Strategic Scientific Reserve) te mora balansirati između administrativnog posla i odlaska na tajne misije, dok se privatno mora nositi sa činjenicom da je ponovno sama jer je izgubila ljubav svog života, Stevea Rogersa. Serija se temelji na filmovima Kapetan Amerika: Prvi osvetnik i Ratnik Zime te na kratkom videu Marvel One-Shot: Agent Carter.



Uz Marvel, novost je i serija Manhattan Love Story, romantična komedija koja će nastojati pokazati razlike u razmišljanjima muškaraca i žena koji su ili izašli na prvi spoj ili tek započeli ljubavnu vezu. U glavnim ulogama će se naći Analeigh Tipton, Jake McDorman, Nicolas Wright, Jade Catta-Preta, Chloe Wepper i Kurt Fuller.

Stiže nam i krimić Forever o doktoru Henryju Morganu, mrtvozorniku koji ima veliku tajnu – cilj mu nije pomoći rješavanju zločina, već naći odgovor na pitanje koja ga muči već 200 godina: zašto je besmrtan. Glavna uloga pripala je Ioanu Gruffuddu.



Gledat ćemo i modernu komediju Selfie s Karen Gillan kao Elizom Dooley koja ima 263 tisuće sljedbenika na društvenim mrežama, ali jedan dan shvaća kako virtualna prijateljstva nisu poput pravih prijatelja.

ABC je zasad još obnovio i The Goldbergs, The Middle, Once upon a time, Scandal, Castle, Uvod u anatomiju, Revenge te Resurrection, a komediju Trophy Wife ukinuo.


IZVOR