Pocetna » Film


Produženi Agent Carter, Agenti SHIELD-a, Uvod u anatomiju, Moderna obitelj
  Ocenite članak: 0
pregleda: 870
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2015-05-09


Jučer je ABC sve iznenadio i objavio detaljne planove oko produživanja i otkazivanja svojih serija


Sinoć su stigle nove informacije iz ABC-ja oko novih sezona omiljenih serija od kojih su neke iznenadile, prenosi TV Line.com.

Iako su svi očekivali da će Agenti SHIELD-a (Agents of S.H.I.E.L.D.) dobiti novu, treću sezonu, istovremeno je druga sezona za Agent Carter bila vrlo upitna, štoviše bilo je gotovo sigurno da je neće biti. No, ABC je iznenadio: zbog dobre gledanosti i želja fanova serija je dobila još najmanje jednu sezonu.Uz Agent Carter, drugu sezonu su dobili Secrets and Lies, black-ish, Fresh Off the Boat, How to Get Away With Murder, American Crime i Galavant. Nashville će dobiti četvrtu sezonu, a Castle osmu.

Osim toga, stiže i peta sezona za Jednom davno (Once Upon a Time), 12. za Uvod u anatomiju (Grey’s Anatomy), peta sezona Skandala (Scandal), treća za Obitelj Goldberg (The Goldbergs), sedma za Modernu obitelj (Modern Family) i Sredinu (The Middle).Definitivno su otkazane serije Cristela, Forever, Manhattan Love Story, Resurrection, Osveta (Revenge) i Selfie, dok je za Posljednju crtu obrane (Last Man Standing) status još uvijek nepoznat.

Najavljene nove serije su Dr. Ken, Of Kings and Prophets, Quantico, The Catch, The Family, The Muppets, The real O'Neals, Untitled Pate & Fishburne Project i Wicked City.IZVOR