Pocetna » Film


Provjerite kako izgleda novi Flash!




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1413
Dodao/la: Gale
datum: 2014-05-17

Slike iz Provjerite kako izgleda novi Flash! Slike iz Provjerite kako izgleda novi Flash!


Tijekom jučerašnje finalne epizode druge sezone serije Arrow, pušten je prvi službeni promo za najnoviju CW-ovu seriju Flash, spin off Arrowa. Ovaj teaser je prvi put da gledatelji imaju prilike vidjeti Barryja Allena kojeg glumi Grant Gustin (Glee) nakon što je pao u komu nakon pojavljivanja u dvije epizode Arrowa još u studenom.



U teaseru se još pojavljuje i Stephen Amell kao Green Arrow koji namjerava ispaliti svoju strijelu u metu. Nakon što ju ispali ona ni ne stigne doći do mete jer ju Flash ulovi u letu. "Hvalisavac", promrmlja samo Arrow dok se Flash u daljini pravi važan.

Barryja je pogodila munja na kraju njegove priče u Arrowu što nam je nagovijestilo njegov postanak superjunaka poznatog kao The Flash. Iako se nije pojavljivao u drugim epizodama Arrowa, spominjan je zajedno sa drugim članovima S.T.A.R. Labsa: Caitlin, stručnjakinjom za bioinženjering (Danielle Panabaker) i Ciscom, genijem za mehanički inženjering (Carlos Valdes), koji su se pojavili u 19. epizodi.



Uz Gustina, Panabaker i Valdesa, glavnu glumačku postavu činit će John Wesley Shipp (originalni Barry Allen iz serije s početka 90-ih), Tom Cavanagh kao Harrison Wells, rock zvijezda fizike, Jesse L. Martin u ulozi detektiva Westa, Candice Patton kao Westova kćer i Barryjeva simpatija te Rick Cosnett kao detektiv Eddie Thawne.

Greg Berlanti, Andrew Kreisberg i redatelj David Nutter iz Arrowa izvršni su producenti spinoffa dok su Berlanti i Kreisberg zajedno sa Geoffom Johnsom iz DC Entertainmenta napisali scenarij za pilot epizodu dok se Nutter ponovno primio režije. Točan datum početka prikazivanja još nije poznat no svakako se očekuje ove jeseni


IZVOR