Pocetna » Film


Prve slike iz filma "Goosebumps"




  Ocenite članak: 0
pregleda: 880
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2014-07-21


Snimanje filma Goosebumps se dobrano zahuktalo, a na radost svih koji vole malo straha pomiješanog sa zabavnim i maštovitim zapletom objavljene su prve slike kadrova iz filma.


"Goosbumps" je filmska adaptacija serije dječjih knjiga autora R. L. Stinea.
Serija romana Goosebumps, koja prati glavne junake kroz strašne zaplete, počela je s izdavanjem 1992. godine i broji preko 60 nastavaka, čime je zaslužila veliku i vjernu publiku. Zahvaljujući tome, nekoliko godina za redom je proglašavana najprodavanijom serijom romana s više od 300 milijuna prodanih primjeraka.

Film, čiju premijeru u kinima očekujemo 7. kolovoza 2015., režira Rob Letterman, a u glavnoj ulozi se pojavljuje duhoviti Jack Black. Jack Black će u filmu utjeloviti pisca romana R. L. Stinea, kojeg naravno nema u knjigama, te će njegova uloga biti u središtu radnje ekranizacije Goosebumpsa.

Jack Black je ulogu opisao kao ključnu za radnju filma, objašnjavajući važnost uloge samom namjerom stvaralaca filma da istovremeno ožive što više izvrsnih likova, čudovišta i zvijeri iz popularnih romana. Iako je film klasificiran kao horor, ciljana publika prvenstveno uključuje djecu i mlade, što će prebaciti naglasak s krvavih scena na mnoštvo klasičnih zastrašujućih trenutaka i maštovita uzbuđenja.

Radnja filma prati tinejđera Zacha Coopera koji je uzrujan selidbom u novi grad. Nasreću, njegova nova susjeda je lijepa Hannah s kojom se sprijatelji. Pravi zaplet započinje kada Zach shvati da je njezin otac tajnoviti Stine, pisac horor romana. Ispostavlja se kako čudnovati Stine ima tajnu misiju, naime čudovišta o kojima piše su stvarna, a pisac pokušava zaštititi čitatelje utamničenjem čudovišta unutar svojih romana. Što bi se moglo dogoditi ako netko oslobodi čudovišta iz knjiga, vidjet ćemo u filmu.
U glavnim ulogama su Jack Black kao R. L. Stine, Dylan Minnette kao Zach Cooper i Odeya Rush kao Hannah Stine.


IZVOR