Pocetna » Film


Prvi pogled na "Planet majmuna 3"




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1767
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2015-10-19


Treći film franšize, "War for the Planet of the Apes", započeo je produkciju objavom prve fotografije sa seta


Treći film rebootane znanstvenofantastične franšize "Planet majmuna" i službeno je započeo svoju produkciju. Film se pod naslovom War for the Planet of the Apes počeo snimati na lokacijama u Vancouveru, a sa seta prvu fotografiju nam donosi sam redatelj filma, Matt Reeves.

Još uvijek mnogo toga nije poznato o filmu, a glumačka postava za sada broji samo nekoliko pojedinaca. No, prva promo fotografija donosi nam kratak uvid u ono što nas očekuje. Fotografiju je sa svojim obožavateljima podijelio redatelj na Twitteru.

Atmosfera i lokacija na kojoj se set nalazi, kako možemo vidjeti na fotografiji, poprilično podsjeća na originalnu fanšizu. Duga pješčana plaža s likovima koji jašu konja zaziva neke od najslavnijih i najupečatljivih kadrova Planeta majmuna.



Uz redatelja Matta Reevesa, scenarij za nastavak ponovno je pripremao Mark Bomback . Glavne uloge filma nose Andy Serkis (Caesar), Steve Zahn, Woody Harrelson (Colonel), Gabriel Chavarria i Amiah Miller.

Službeni datum izlaska filma je još poprilično daleko, 14. jula 2017. godine, a snimanje filma završava tek u ožujku iduće godine.


IZVOR