Pocetna » Film


Prvi službeni trailer za nove "Transformere"!




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1108
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2016-12-06


Michael Bay se vratio s novim filmom u kojem glavnu ulogu, osim robota, ponovno ima Mark Wahlberg


Peti Transformeri pod nazivom Transformers: The Last Knight predstavili su prvi službeni trailer koji sadrži baš sve što možemo očekivati o franšize inspirirane igračkama Michaela Baya: ogromni roboti, masivne eksplozije uz neobičan dodatak vitezova Okruglog stola i troglavih Transformer zmajeva.

Mark Wahlberg vraća se kao Cade Yeager u filmu koji isprepliće legendu o Autobotima i Decepticonima sa legendom o kralju Arthuru i Camelotu. Svoj debi u franšizi Wahlberg je imao u prošlom filmu, nakon što je Shia LaBeouf napustio serijal.



Sam trailer počinje uz mirnu naraciju Anthonyja Hopkinsa, koji se u ovom filmu pridružio glumačkoj postavi, uz scene sa vitezima na konjima, krvavim mačevima, zapaljenim strijelama pa preko nacističke Njemačke dolazi do suvremenog doba. Vrlo brzo počinje akcija koja se očekuje: dvije rase spremne su za rat.

Nakon što je prethodno završio sa franšizom nakon trećeg filma Tamna strana mjeseca, Michael Bay se ponovno vratio u redateljsku poziciju prije dvije godine kada je izašao četvrti dio Doba izumiranja. Navodno je ovaj peti dio i posljednji koji Bay planira snimiti.

Stanley Tucci, Josh Duhamel, Tyrese Gibson i John Turturro vraćaju se za The Last Night, a njima se po prvi puta pridružuju Isabela Moner, Santiago Cabrera, Mitch Pileggi i Anthony Hopkins. Nove Transformere u kinima očekujemo 23. juna 2017. godine.



IZVOR