Pocetna » Film


Prvi trailer za "Divergent" otkriva distopijsku podjelu društva




  Ocenite članak: 0
pregleda: 2039
Dodao/la: Gale
datum: 2013-11-15

Slike iz Prvi trailer za "Divergent" otkriva distopijsku podjelu društva Slike iz Prvi trailer za "Divergent" otkriva distopijsku podjelu društva


Prvi pravi trailer za film Divergent, adaptaciju popularnog romana Veronice Roth, ugledao je svjetlo dana, otkrivajući nam distopijski Chicago u kojem su ljudi podijeljeni po svojim vrijednostima.



Trailer nam predstavlja 16-godišnju Beatrice Prior (Shailene Woodley), koja dobije zadatak da odabere frakciju u koju će spadati. Postoji pet frakcija, a svaka ima jednu glavnu osobinu koja ih obilježava: Abnegation (nesebičnost), Amity (miroljubivost), Candor (iskrenost), Dauntless (hrabrost) i Erudite (inteligencija). Ako odustane od one u kojoj je odrasla, nikad više neće vidjeti svoju obitelj.



No kada pristupi testiranju koje bi trebalo odrediti gdje pripada, Beatrice otkrije da je ona Divergent (različita), što znači da ne spada u samo jednu kategoriju. Nakon što sazna da svoj Divergent status treba držati u tajnosti, pogotovo od vladarice društva (Kate Winslet), Beatrice se odluči pridružiti frakciji Dauntless (neustrašivi) i tamo upoznaje njihovog instruktora Foura (Theo James).

Film je režirao Neil Burger, a scenarij potpisuju Evan Daughtery i Vanessa Taylor. Uz Woodley, Winslet i Jamesa, u filmu još glume i Zoë Kravitz, Maggie Q, Ashley Judd i Miles Teller. Divergent se u kinima očekuje krajem ožujka 2014. godine.


IZVOR



0   Spam
slavica777   (2014-02-06 10:36 PM) [Sadrzaj]
kada ovaj film mozemo ocekivati na Vojvodina net

0   Spam
Nutella92   (2014-02-06 11:11 PM) [Sadrzaj]
Cim izadje prevod za njega :)