Pocetna » Film


Prvi trailer za komediju Neighbors




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1816
Dodao/la: Orion
datum: 2013-09-03

Slike iz Prvi trailer za komediju Neighbors Slike iz Prvi trailer za komediju Neighbors


Izašao je prvi trailer za komediju Neighbors redatelja Nicholasa Stollera. Scenarij potpisuju Andrew J. Cohen i Brendan O'Brien dok su za produkciju zaslužni Seth Rogen i njegov dugogodišnji suradnik Evan Goldberg.



Film se fokusira na mladi bračni par (Seth Rogen, Rose Byrne), koji su po prvi puta postali roditelji te namjeravaju započeti miran obiteljski život u predgrađu. No svi planovi za mirnim životom padaju u vodu kada se kuću do njih doseli bratstvo obližnjeg sveučilišta.

Isprva se pokušavaju prilagoditi studentima, proživljavajući vlastite studentske dane kroz njihova tulumarenja no to ne traje dugo. Vrlo brzo stvari postanu kaotične i mladi par nađe se u bespoštednom ratu protiv studenata.


Najčudnija stvar kod novog trailer je to što je označen kao 'red band', znači da bi trebao sadržavati eksplicitni sadržaj, no u ovom traileru toga nema. Najeksplicitnija scena iz ovog isječka je kada Christopher Mintz-Plasse opći sa djevojkom u grmlju susjedove kuće no bez ikakvih eksplicitnih prizora.


Zac Efron glumi predsjednika bratstva, a uz njega u filmu još glume već spomenuti Christopher Mintz-Plasse, Seth Rogen, Rose Byrne te Dave Franco, Lisa Kudrow i Jake Johnson. Film se očekuje u svibnju 2014. godine.




IZVOR