Pocetna » Film


"Breaking Bad" proglašena najboljom serijom svih vremena




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1508
Dodao/la: Gale
datum: 2013-09-06

Slike iz "Breaking Bad" proglašena najboljom serijom svih vremena Slike iz "Breaking Bad" proglašena najboljom serijom svih vremena


Reći da je dramska serija Breaking Bad jedna od najboljih u posljednjem desetljeću sada možemo s punim pokrićem – serija je ušla u Guinnessovu knjigu rekorda za 2014. godinu.



Na stranici metacritic.com gdje se nalaze analize kritičara diljem svijeta drama je dobila metascore 99 od mogućih 100. Još od pilota iz 2008. godine i kritika i publika je hvali, a kako joj se ovaj mjesec bliži kraj stiglo je vrijeme za detaljnije analize i zaključke.

Fanovi su dosta podijeljeni oko epiteta 'najbolje' serije ikad jer dosta njih misli kako Žica zaslužuje tu 'titulu'. Neki fanovi su nezadovoljni razvojem radnje jer smatraju kako više 'nemaju za koga navijati' budući da su u seriji ostali sami anti-junaci. Na mnogim portalima i forumima postavljaju se razna pitanja i oklade oko završetka serije te se formiraju timovi; tim Heisenberg i tim Jesse.



Podsjetimo kako je autor serije Vince Gilligan o završetku serije rekao kako su razmatrali sve moguće završetke, one sretne, one tužne, ali na kraju su se složili – treba složiti zadovoljavajući kraj, bez emocija, logičan. "Ono što vam mogu reći jest da ćete dobiti KRAJ, a ne veliki upitnik kao kod Sopranosa", rekao je Gilligan prije počtka drugog dijela pete sezone za Metro.

Bilo kako bilo, serija završava 29. rujna, ali zauvijek će biti upamćena kao jedna od najboljih. Ostaje pitanje koji ste vi tim: Heisenberg ili Jesse?


IZVOR