Pocetna » Film


"Da sam predsjednik legalizirao bih travu i uveo smrtnu kaznu za Twitter!"




  Ocenite članak: 0
pregleda: 819
Dodao/la: Gale
datum: 2013-10-02

Slike iz "Da sam predsjednik legalizirao bih travu i uveo smrtnu kaznu za Twitter!"


Novi film Roberta Rodrigueza Machete ubija nudi više dobrih fora i krvavih scena od prvog dijela, a kako se uskoro počinje prikazivati u kinima došlo je vrijeme za reklamu!

Tako je kontroverzni bad boy Charlie Sheen aka Carlos Estevez, koji u filmu glumi američkog predsjednika, u jednom intervjuu izjavio kako bi kao predsjednik zabranio Twitter, a korisnike iste mreže bi kažnjavao smrću dok bi legalizirao marihuanu!



U nastavku priče o ubojici Macheteu Danny Trejo se vraća kao bivši meksički detektiv koji je postao naslovni špijun Machete. Machetea je regrutirao sam američki predsjednik za misiju koja se čini nemogućom za normalnog smrtnika: on mora srušiti međunarodnu kriminalnu organizaciju koju vodi ekscentrični milijarder i trgovac oružjem, a koji započinje provocirati ciljane nerede diljem svijeta. Machete nije običan smrtnik, on sve probleme rješava kao od šale- na sebi svojstven način!

Prvi dio jednostavnog naslova Machete gledali smo 2010. godine, a akcijska avantura je unatoč oznaci R na budžetu od 10,5 milijuna dolara zaradila izvrsnih 44 milijuna diljem svijeta. Budžet za nastavak trenutno nije poznat.

Odličnu glumačku ekipu uz Dannyja Treja i Carlosa Esteveza ponovno čine Jessica Alba i Michelle Rodriguez, a pridružili su im se Sofia Vergara, Antonio Banderas, Zoe Saldana, Vanessa Hudgens, Cuba Gooding Jr., Lady Gaga i Mel Gibson!

Kako to izgleda vidjet ćemo od 17.10. kad se Machete ubija počinje prikazivati u domaćim kinima u Discovery distribuciji!


IZVOR