Pocetna » Zanimljivosti


"Madagaskar" i dalje prvi u SAD




  Ocenite članak: 4
pregleda: 2640
Dodao/la: Xardas
datum: 2012-06-25


Prema ranim predviđanjima sa američkog boks ofisa animirani film "Madagaskar 3: Najtraženiji u Evropi" će i ove sedmice biti film koji je u SAD zaradio najviše novca.

Treći nastavak ove animirane avanture će se tako i u drugoj sedmici nakon premijere u SAD naći ispred novog filma Ridilija Skota "Prometej". Do sada je "Madagaskar 3: Najtraženiji u Evropi" prikupio je na blagajnama ukupno 35 miliona dolara, dok je zarada "Prometeja" nešto skromnija, 20.2 miliiona dolara.

Muzički film "Rock Of Ages" u kome glume Tom Kruz i Ketrin Zita Džons je u svojoj prvoj nedelji uspeo da se domogne trećeg mesta. Film je nastao kao adaptacija poznate pozorišne muzičke predstave u kojoj se izvode obrade rok hitova iz 1980-ih godina.

Na četvrtom mestu se nalazi film "Snežana i lovac", dok je filmske poznavaoce ponovo razočarao novi film Adama Sendlera "That's my boy" ko ji se našao na petom mestu.

"Očekivali smo mnogo više, bio je komentar iz Sonija koji je snimio movu Sendlerovu komediju iu kojoj poznati komičar tumači lik sredovečnog oca koji ponovo pokušava da uspostavi kontakt sa sinom koga je dobio još kao tunejdžer.


0   Spam
cez@r   (2013-06-11 9:09 PM) [Sadrzaj]
ruza da