Pocetna » Film


"Nisam baš siguran za 'Ratove zvezda'"




  Ocenite članak: 0
pregleda: 766
Dodao/la: Gale
datum: 2013-10-12

Slike iz "Nisam baš siguran za 'Ratove zvezda'"


Glumac Harison Ford je izjavio da još uvek nije odlučio da li će glumiti u novom filmu iz serijala "Ratovi zvezda" čiju "Epizodu VII" reditelj Džej Džej Abrams počinje da snima početkom sledeće godine.

Glumac koji je u prva tri filma iz popularnog naučnofantastičnog serijala glumio galaktičkog pirata Hana Sola je izjavio da su vesti o njegovom učešću novom filmu preuranjene, jer još uvek nije odlučio da li će prihvatiti ulogu.

Harison Ford i originalna glumačka postava (Keri Fišer i Mark Hamil) prema ranije objavljenim informacijama bi navodno trebalo da igraju u "Epizodi VII", međutim glumac je gostujući u na BBC-u saopšto da još uvek nije dao svoj pristanak na pojavljivanje u filmu.



Režiser Džej Džej Abrams bi snimanje "Epizode VII" trebalo da počne početkom 2014. godine prema scenariju koj bi trebalo da napiše Majkl Arndt, koji je isti posao radio i za film "Priča o igračkama 3". Željno iščekivani nastavak ovog filmskog serijala je još uvek obavijen vellikim velom tajne i nije poznat nijedan detalj priče koja će biti pretvorena u film, kao što nije ni potvrđena glumačka ekipa koja bi na njemu trebalo da bude angažovana.

Nagađa se da bi u glumačkoj postavi mogla da se nađe i glumica Sirša Ronan, kao i Benedikt Kamberbač, koji se sasvim slučajno pojavio u istoj emisiji u kojoj je Harison Ford saopštio da još uvek nije odlučio da li će u filmu zaista igrati. Prema nekim ranijim informacijama u igri za uloge u filmu ozbiljni kandidati su i glumci Zak Efron i Rajan Gosling.


IZVOR