Pocetna » Film


"Stan Lee's Mighty 7" dobili prvi trailer




  Ocenite članak: 0
pregleda: 780
Dodao/la: Gale
datum: 2013-11-06

Slike iz "Stan Lee's Mighty 7" dobili prvi trailer


Izašao je najnoviji trailer za animiranu superherojsku avanturu Stan Lee's Mighty 7 (SLAM 7). Sam Stan Lee predstavio je trailer na Comixaze Expo u Los Angelesu ovaj vikend. "SLAM 7 je prvi stripovski serijal u stilu realityja i prvi superherojski projekt Stan Lee Comicsa.", rekao je Lee: "Kombiniramo fantastiku i stvarnost, komediju i avanturu u superherojskoj seriji kakvu još nikad nismo napravili."

Radnja prati Stan Leeja kojeg unajme iz Archie Comicsa da stvori novu skupinu superheroja. No njega ulovi stvaralačka blokada te odluči provesti malo vremena u pustinji kako bi razbistrio misli. Kada se odjednom sedam vanzemaljaca sruši blizu njega i počnu demonstrirati svoje supermoći Stan odluči da će oni biti njegovi novi superheroji. Naravno da ne ide sve baš glatko jer su u lovu na njih i vojska i drugi vanzemaljci.



Stan Lee's Mighty 7 zamišljen je kao trilogija i opisan kao superherojska osobnosti temeljene na stvarnosti. Plan je da se osim filmske trilogije napravi i stripovski serijal i s vremenom animirana televizijska serija.

Svoje glasove, osim samog Stana Leeja, koji daje glas samom sebi, posudili su još i Arnie Hammer, Christian Slater, Mayim Bialik, Teri Hatcher, Flea, Darren Criss i Sean Austin. Jim Belushi daje glas američkom vojničkom naredniku, a Michael Ironside je Xanar, vođa zaraćenih vanzemaljaca. Prvi film očekuje se početkom 2014. godine.


IZVOR