Pocetna » Film


"Superman Vs Batman" u potrazi za Wonder Woman?




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1445
Dodao/la: Gale
datum: 2013-11-08

Slike iz "Superman Vs Batman" u potrazi za Wonder Woman?


Priča oko nadolazećeg filma "Batman Vs Superman" već se odavno zahuktala, a sada su pristigle i nove, interesantne informacije.

Šuška se kako je produkcija u procesu potrage za glumicom koja će utjeloviti Wonder Woman u spomenutom filmu. Da nije baš sve samo na glasinama, i da možda u svemu ima ipak malo istine, proizašlo je iz nedavne izjave glumice Jamie Alexander ("Thor") koja je dala do znanja kako je pročitala scenarij za sporni film.



Prema Variety, postoje nadvodno tri potencijalne glumice koje su se našle u izboru za misterioznu ulogu, za koju se upravo špekulira da je za Wonder Woman. U opisu za kakvom glumicom se traga piše: visoka brineta, atletske građe, pomalo egzotičnog izgleda. Svi su odmah zaključili da bi to mogao biti lik Wonder Woman, no neki pak tvrde da se možda ipak radi o nekom novom ženskom liku za Bena Afflecka, točnije Brucea Waynea.

Što se tiče konkretnih glumačkih imena koja su u utrci za tu ulogu, za sada se spominju Olga Kurylenko ("Magic City"), Elodie Yung ("G.I. Joe: Retaliation’s), Gal Gadot ("Fast And Furious").

Hoće li u konačnici uopće biti lika Wonder Woman ili ne, još uvijek nije poznato, no prema svemu navedenom, izglednije je da hoće. Čeka se potvrda produkcije, odnosno redatelja Zacka Snydera.

"Batman Vs. Superman" u kinima se očekuje u lipnju 2015. godine.


IZVOR