Pocetna » Zanimljivosti


"Vampirica" - lepotica tatoo sveta




  Ocenite članak: 0
pregleda: 2086
Dodao/la: Nesa
datum: 2012-01-31

Slike iz "Vampirica" - lepotica tatoo sveta Slike iz "Vampirica" - lepotica tatoo sveta Slike iz "Vampirica" - lepotica tatoo sveta Slike iz "Vampirica" - lepotica tatoo sveta


Silikonski impantati u licu, metalni prstenovi po telu, najneverovatnije tetovaže i pirsinzi, neke su od stvari koje su se mogle videti na sajmu u Venecueli. Ali, najviše čestitki ljubitelja ovakvog ukrašavanja je odnela "Vampirica".

 

Jedan od najvećih sajmova tetovaže održan je u subotu u glavnom gradu Venecuele, Karakasu. Preko 200 majstora ukrašavanja tela iz Argentine, Meksika i Venecuele okupili su se da pokažu novitete u tatu svetu.

 

Moglo se videti svašta, od silikonskih implantata u licu do metalnih prstenova za telo koje je jedan od majstora i demonstrirao tako što su ga za te prstenove obesili pa je tako visio iznad dvorane.

 

Posebnu pažnju je izazvala je Meksikanka Meri Hose Kristerna, poznata pod umetničkim imenom "Vampirica", koja zbog svojih očiju i mnogih drugih neobičnih ukrasa i tetovaža liči na krovoločno biće iz mašte.

 

Kada vidite lice ove 35-godišnje žene teško je zamisliti da je nekada bila advokat i da je majka četvoro dece. Meri Hose Kristerna je počela da se tetovira posle razvoda. Kaže da je njen bivši muž bio nasilan i da su joj tetovaže pomogle da se oseća poput "ratnice".








Vampirski zubi, pirsing i rogovi su to upotpunili. Ona kaže da bi za mnoge nadimak "Vampirica" trebalo da bude uvredljiv, ali je joj otvorio mnoga vrata.

 

"Postao je apsolutni hit. Nije da mi se ne sviđa, srećna sam što su mi dali taj nadimak jer sada mogu da šaljem svoje poruke. Drugim rečima, to nije bio moj cilj. Volim vampire, ali nisam želela da jedan i postanem. To je bila samo fantazija", kaže ova neobična žena.