Pocetna » Estrada i Tv


Radovan: ''Stanija je prasica''




  Ocenite članak: 1
pregleda: 892
Dodao/la: shooomy
datum: 2012-04-28


Jedna od najburnijih epizoda, od onih u kojoj borba i uspeh ostaju u senci svađa i prepucavanja. Martinina potraga za tajnim imunitetom se uspešno okončala, ali njen dolazak na Ostrvo odbačenih bio je autogol i to za stranu domaćina. Od najprostije Jelenine želje da Martini spremi topli obrok jer dva dana nije jela, kuvanje se pretvorilo u pravi rat.

Stanija je podviknula jer je niko nije ponudio jelom i taj komentar je iznervirao čak i Radovana. On je pošandrcao načisto i udaljio se od kampa da bi se iskulirao i da ne bi pale teške reči. Martina i Jelena ga jure da jede, ali u njegova usta ulaze samo reči pogrde za Staniju:

"Pre neki dan je k’o prasica pojela sve banane, a nikoga nije pitala da li bi jeo. I nigde je nema, a kad dođe kamera iz sna ustaje i pravi šou!“ Stanija navodno sve okreće na šalu, ali Jelena je već olabavila sa živcima i ne može da toleriše to ponašanje:

"Stanija, za batine si. Zamolila bih te da ćutiš! Za batine si!“ Pošto je nastala opšta frka, Martini je užasno neprijatno i ona ostaje sama da jede. Žare i Radovan ranije tog dana donose odluku da naprave svoj kamp i izoluju se, ali Aleksandra odlučuje da ostane sa ženama. Što reče Mia:

"Ovo je sad centaralni otok, ovde se sve dešava“. Stanija smatra da je Radovan u depresiji jer je doživeo neuspeh kod Aleksandre koja mu je rekla da neće ništa sad s njim, nego kad se vrate. Stanija je ubeđena da je Aleksandri glavu napunio Žare kog nervira što ona kuva i kaže Miji:

“Bilo bi ovde najlepše da nam pošalju par dobrih frajera. Ne ove iz plemena, nego neke nove!“Tenzije su i u Matambu, ali sasvim druge vrste. Izgladneli i premoreni od borbe, Ognjen, Maja i Aleks podsećaju se borbe, a razgovor klizi u odu Ognjenu i Sebastijanu, za koje Aleks izjavljuje da su „vrh“ i da su je vadili iz bedaka na početku. Za Aleks, najupečatljivija scena, ili kako ju je ona nazvala „špica“ je „kad Ognjen, Vlada, Sebastijan, Radovan i Žare iz vode izlaze sa jastozima kao „pet Tarzana, pet alfa mužjaka“ Ognjen se topi pred njom, a još kad i Maja Lena lupi višnjicu na šlag konstatacijom da je Ogi kao meda i da se pored njega oseća zaštićeno, e onda je lopta udarila direktno rukometašu u gol, prenosi Survovor.

Boruka je skroz umorna od borbe, a Milan i Vlada imaju samo reči hvale za Nevenov nastup na igri. Milan povlači ranije iznet stav da je Neven zreo za izbacivanje, ali Neven misli da je možda došlo njegovo vreme. Mala borba za dupli/crni glas (zidanje kule od ploča) pokazala je da je vreme ipak na Milanovoj strani jer, iako mu se kula srušila na samom kraju, uspeo je da se uzdigne poput Feniksa i nazida još veću i bolju. I izabere crni glas. Što reče: „Da vidimo malo kako to izgleda!“