Pocetna » Estrada i Tv


Raspada se veza Džej Lo sa 18 godina mlađim Kasperom




  Ocenite članak: 0
pregleda: 779
Dodao/la: Gale
datum: 2013-10-15

Slike iz Raspada se veza Džej Lo sa 18 godina mlađim Kasperom


Pevačica Dženifer Lopez bila je počasna gošća na večeri kampanje za ljudska prava u Vašingtonu. Na crvenom tepihu ona je pozirala s nekoliko gostiju, ali među njima nije bio njen 18 godina mlađi dečko Kasper Smart.

Iako je on takođe bio na ovoj svečanosti, par se nije zajedno fotografisao, a kako tvrdi RadarOnline.com, zajedno nisu viđeni već tri nedelje. Kako piše portal, par je pred raskidom veze, a već su tokom leta bili razdvojeni na neko vreme.



- Dženifer ne voli da priča o vezi s Kasperom, ali u poslednje vreme je nekoliko puta spomenula da je među njima nestalo hemije - otkrio je izvor blizak pevačici.

On kaže da Dženifer prolazi kroz teško razdoblje.

- Već je neko vreme svesna toga da njena veza s Kasperom nije zauvek. A sada joj to govori i srce - dodao je izvor te otkrio da Dženifer želi da preuzme odgovornost za svoj život i ne ponavlja greške iz prošlosti.

Pevačica je navodno već nekoliko puta pokušala da raskine s Kasperom.

- Snimala je film u Njujorku. Kad nisu radili njene scene, skrivala se u prikolici. Jela je sladoled i izgledala jako umorno. Kasper je za to vreme na Instagramu objavljivao slike s kampovanja na kojem je bio sam. Njen tim je tada počeo da je priprema za solo pojavljivanja u javnosti, ali onda je Kaspera ipak odlučila da primi nazad - ispričao je izvor za RadarOnline.

Pevačici je navodno teško da se razdvoji od Kaspera zbog njegovog bliskog odnosa s njenim petogodišnjim blizancima Maksom i Emom.


IZVOR