Pocetna » Estrada i Tv


Rat lepotica: Zašto je Keli Bruk uvreda za žene?




  Ocenite članak: 0
pregleda: 909
Dodao/la: ElGato
datum: 2012-01-29


Lepa TV voditeljka Ulrika Jonsson(44) napisala je otvoreno pismo Keli Bruk u kome apeluje da ona i ostale poznate dame otkriju šta su sve "radile" sa sobom. Iako je i sama imala operacije grudi Ulrika smatra da bi Keli koja, zarađuje pozamašne sume od pokazivanja tela, trebalo da prizna šta je njeno, a šta ne i da ne stvara bespotrebne komplekse običnim ženama.

U pismu je voditeljka napisala:
" Ti predstavljaš savršenu žensku formu i srećna si zbog svog tela. Međutim, od pokazivanja svojih oblina napravila si biznis što je potpuno bezobzirno i uvredljivo za ostale žene. Tvoj izgled nema veze sa stvarnošću, on je proizvod i to svi treba da znaju".
Majka četvoro dece javno je priznala da je posle poslednjeg porođaja "doterala" grudi. Ona je smanjila obim kada je završila sa rađanjem.
- Zapravo sam sam vratila svoj stari broj, jer su mi se grudi posle dojenja povećale. Sada se osećam kao da imam ponovo 16 godina - rekla je plavokosa lepotica.

Ulrika je apelovala na sve poznate da javno i otvoreno govore šta su operisali, jer smatra, to može pozitivno uticati na žene koje obično veruju da zvezde izgledaju sjajno samo uz dijete i vežbanje.
S druge strane atraktivna brineta priznala je da ne gladuje, već da je prirodno vitka. Za njen izgled zaslužna je, tvrdi, priroda.
- Nisam mršava i ne znam zašto svi forsiraju tako tanak izgled kao jedini put ka sreći i uspehu. Meni ništa ne nedostaje, imam lepo lice, telo, grudi i ne želim da idem pod nož kod doktora - rekla je Keli(32) koja smatra da je grozno kada žene otvoreno govore o svojim operacijama, zatezanjima, telima...