Pocetna » Sport


Real "petardom" ispratio Espanyol !!!




  Ocenite članak: 0
pregleda: 810
Dodao/la: Xardas
datum: 2012-03-05


Dva je gola zabio Gonzalo Higuain i dodao još dvije asistencije, a po jedan su gol postigli Cristiano Ronaldo, Sami Khedira i Kaka.

Cristiano Ronaldo načeo je mrežu Espanyola u 24. minuti. Zabio je ljevicom malo iskosa s desne strane nakon asistencije Higuaina i tako uknjižio svoj 30. ovosezonski ligaški gol u 25 utakmica. Trećeg ožujka prošle godine na svom ih je kontu imao 27.

Do poluvremena je Real udvostručio svoju prednost premijernim golom Khedire u španjolskom prvenstvu. Trebale su njemačkom defenzivnom veznjaku 42 utakmice da bi upisao svoj prvijenac u dresu "kraljevskog kluba", a zabio ga je prizemnim udarcem u desni vratarov kut nakon asistencije Mesuta Özila.

U drugoj minuti nastavka Higuain je prekinuo svoj golgeterski post dug pet utakmica nakon asistencije Kake, a sam brazilski fantazist upisao se u strijelce u 66. minuti kada mu je argentinski napadač uzvratio za asistenciju.

Točku na i svojim je 15. ovosezonskim i osmim golom u utakmicama protiv Espanyola Higuain postavio u 78. minuti. Realu je to bila deseta uzastopna i 22. ovosezonska prvenstvena pobjeda.