Pocetna » Film


Reboot Doom-a biće krvaviji od originala
  Ocenite članak: 2
pregleda: 933
Dodao/la: Nutella92
datum: 2018-06-23


 Priča o prati marinca - nazvanog Doomguy - zarobljenog na bazi na Marsu i mora da puca, udara i probija se kroz horde okrutnih demona.

Ubrzani tempo igre i krvavi masakr prvobitne igre učinili su to instant klasikom, a franšiza je i dalje jaka i danas. Visoko budžetski film u kojem glumi Dwayne Johnson je objavljen još davne 2005. godine, i dok je film okupljao sve veću bazu obožavaoca poslednjih godina, prvobitno je dobio loše kritike i nije uspeo da povrati svoj budžet. Nedavno je objavljeno da je Universal stavio pravo na DVD reboot franšize, sa Amy Manson (Once Upon a Time) koja je preuzela vodeću ulogu.

Tony Giglio (S.W.A.T.: Under Siege) preuzima dužnosti režiranja, a film je nedavno zavrsio proizvodnju u Bugarskoj. Svi fanovi Doom-a koji su bili zabrinuti da film može da smanji krvavost izvornog materijala ne treba da brinu, jer je režiser nedavno na svom Twitter nalogu počeo da objavljuje setove fotografija koje pokazuju da film neće biti oštećen na tom polju.

Neki obožavaoci su razočarani vestima o novom Doom-u koji će direktno ići na video izdanje, ali bilo je mnogo čvrstih akcija i horor filmova koji su zaobišli bioskope poslednjih godina, pa je važno zadržati otvoren um o projektu. S obzirom na uspeh 2016. Doom igre Universal je verovatno video da je i dalje ima aktivnu bazu obožavaoca za franšizu, ali nakon finansijskog razočarenja poslednjeg filma, želeo je da je igra na sigurno sa niže budžetskim reboot-om.

Dwayne Johnson je nedavno ismevao njegovu verziju Doom-a dok je promovisao svoju drugu adaptaciju video igrica Rampage, nazivajući ga smrdljivim. Zvanični Twitter nalog Dooma je lansirao šaljiv odgovor na njegovu senku. Doom 2005 je bio kontroverzan među obožavaocima zbog odbacivanja Hell ugla iz igrice i čineći monstrume rezultatom eksperimenta. Novi film će biti potpun reboot, međutim, nadamo se da će taj ugao obnovljen.

Doom još uvek nema datum izdavanja, ali ćemo vas obaveštavati kako budu dolazile novije informacije.IZVOR


0   Spam
zajackod   (2018-06-26 3:22 PM) [Sadrzaj]
Meni je "DOOM" bio sasvim O.K. film ... Nadam se da ce ga sledeci zaista nadmasti ... !!!