Pocetna » Ljubav i Sex


Rečenice koje će izludeti većinu muškaraca




  Ocenite članak: 0
pregleda: 963
Dodao/la: Dusomoja
datum: 2013-04-04

Slike iz Rečenice koje će izludeti većinu muškaraca Slike iz Rečenice koje će izludeti većinu muškaraca


Žene vole da raščišćavaju situacije, bilo na poslu, u vezi ili u porodici. Iako je to gotovo uvek dobronamerno, muškarci pojedine rečenice mogu doživeti kao napad ili uvredu.

1. Budi muško

Ništa nije tako uvredljivo kao ova rečenica. Time otkrivate šta stvarno mislite o njemu. Čak iako ovo izgovorite u afektu, on dugo neće moći da se oporavi.

Stepen uvrede: 5

2. Moji žele da te upoznaju

Ovo može značiti samo dve stvari: ili mu saopštavate da je vaša veza postala ozbiljna ili se od njega očekuje da dođe na posmatranje pod porodičnim mikroskopom.

Stepen uvrede: 4

3. Umorna sam

To znači da nema ništa od seksa. Međutim, ako pokušate da se izvučete na glavobolju, a on vam ponudi 'aspirin', šta ćete onda?

Stepen uvrede: 3

4. Moj bivši je to radio drugačije

Ovo je prilično nizak udarac. Nema načina da posle ovoga povrati svoje samopouzdanje.

Stepen uvrede: 5

5. O čemu razmišljaš?

Žene su radoznala bića. One žele da znaju svaku misao svog muškarca, osećaj ili slutnju. Muškarci s druge strane ne vole da diskutuju o svom emotivnom životu i raščlanjuju ga na sitne detalje.

Stepen uvrede: 2

6. Misliš li da je ona lepa?

Ako kaže ne, znate da ne govori istinu, što može izazvati dalju raspravu. Ako kaže da, šta ćete onda? Neka je pitanja bolje prećutati.

Stepen uvrede: 3

7. Primećuješ li nešto neobično na meni?

Muškarac koji čim vas pogleda ne primeti vašu novu frizuru je muškarac u neprilici. Bolje je da se ne uzbuđujete, jer se on već uzbudio zbog tog pitanja.

Stepen uvrede: 1

8. Moja prijateljica se udala

Ova informacija samo naoko zvuči bezopasno, ali pošto vi znate, i on zna, da vest u stvari glasi, 'kad ćemo se mi venčati?', ne treba da vas čudi ako ta lepa vest izazove njegov kontranapad.

Stepen uvrede: 4

9. Moramo da razgovaramo

Sasvim je jasno da od ove rečenice svaki muškarac može utrnuti od straha. Šta ga sad čeka? Duga rasprava o tome kako vas zapostavlja? Jedina rečenica gora od ove jeste pitanje, 'da li misliš da sam debela'. Tu ni njemu ni vama nema pomoći.


IZVOR