Pocetna » Film


Robert De Niro u novom filmu Davida O. Russella




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1022
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2014-11-19


U filmu "Joy" će se uz De Nira naći i Jennifer Lawrence, a možda i Bradley Cooper


Robert De Niro potvrdio je svoju nadolazeću ulogu u filmu Joy Davida O. Russella, u ponedjeljak u Rimu gdje je bio na posebnoj projekciji HBO-ovog dokumentarca Remembering the Artist Robert De Niro, Sr. "Da, radit ću nešto s njima. Glumit ću oca.", rekao je De Niro o mogućoj suradnji sa Russellom i Jennifer Lawrence.

oy će biti treća suradnja između De Nira i Russella, nakon De Nirove uloge oca Bradleya Coopera u Russellovom filmu U dobru i zlu, koja mu je donijela nominaciju za Oscara te cameo uloge u prošlogodišnjem filmu Američki varalice. Russell navodno ima i ulogu za Coopera u filmu no nije poznato hoće li pristati na još jednu suradnju.

U filmu Joy Lawrence će glumiti Joy Mangano, autoricu Miracle Mopa, samohranu majku troje djece koja je postala jedna od najuspješnijih američkih poduzetnica. Stvorila je mnogobrojne proizvode za svoju tvrtku koje je kasnije prodala za višemilijunski iznos. De Niro će glumiti njenog oca, scenarij potpisuje Annie Mumolo, a film će se u kinima naći oko Božića 2015. godine.


IZVOR