Pocetna » Film


Rocky Balboa se vratio!




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1385
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2015-07-01


Stigao je prvi trailer za film 'Creed', spin off/nastavak filmova o legendarnom Rockyju, kojeg je glumio Sylvester Stallone


Stigao je trailer za Creed! Napokon imamo priliku vidjeti kako izgleda spin off odnosno nastavak Rocky franšize, u kojem gledamo Sylvestera Stallonea ponovno u legendarnoj ulozi Rockyja Balboe dok Michael B. Jordan glumi sina Apolla Creeda, koje je u prethodnim filmovima glumio Carl Weathers.

Adonis Johnson (Jordan) nikada nije upoznao svog slavnog oca, svjetskog prvaka u teškoj kategoriji, Apolla Creeda, koji je umro prije nego se on rodio. No otkada se rodio boks mu je u krvi i protiv toga se nije mogao boriti. U jednom trenu Adonis odlučuje otići u Philadelphiju, mjesto gdje se održao legendarni meč između Apolla Creeda i odlučnog početnika Rockyja Balboe.



Kada Adonis nađe Rockyja traži od njega da mu pomogne oko treninga. Iako je odavno odlučio kako se više nikada neće vratiti ni blizu borbe, Rocky u Adonisu vidi snagu i odlučnost koju je imao Apollo, neustrašivi borac koji je postao njegov najbliži prijatelj. Pristaje ga trenirati, iako se naš bivši prvak bori sa neprijateljem smrtonosnijim od bilo kojeg boksača.

U Creedu također glume i Tessa Thompson, Phylicia Rashad i Anthony Bellow. Ryan Coogler zadužen je za redateljski dio dok je scenarij napisao zajedno sa Aaronom Covingtonom, prema likovima koje je za serijal Rocky osmislio Sylvester Stallone. Film se u kinima očekuje 25. novembra ove godine.


IZVOR