Pocetna » Zanimljivosti


RUSIJA: Narkomane zatvaraju u mrtvačke sanduke kako bi ih izlečili
  Ocenite članak: 1
pregleda: 434
Dodao/la: GothicWolf
datum: 2013-07-31


- Navodna sahrana, jeste psihološki tretman kako bi zavisnici iskusili svoju sudbinu ako ne ostave drogu. A ta sudbina jeste kovčeg i hladna zemlja - izjavio je direktor klinike za rehabilitaciju Navigator u ruskoj republici BaškortastanKlinika za lečenje i rehabilitaciju zavisnika od droge u Rusiji zatvara pacijente u mrtvačke kovčege kako bi narkomani shvatili šta ih čeka ako ne prestanu da koriste opijate.

Ruske vlasti pokrenule su istragu i ispituju legalnost ovakvog tretmana, koji se sprovodi u klinici Navigator koja se nalazi u republici Baškortastan, jugozapadno od planine Ural.

Bizaran način lečenja otkriven je nakon što su bivši pacijenti optužili nadležne u klinici. Oni su izjavili da ih je osoblje te medicinske ustanove zatvaralo u kovčege kako bi simululirali njihovu smrt.

- Navodna sahrana, jeste psihološki tretman kako bi zavisnici iskusili svoju sudbinu ako ne ostave drogu. A ta sudbina jeste samo kovčeg i hladna zemlja. Nakon tretmana narkomani se osete kao “ponovo rođeni” – izjavio je direktor klinike nakon što su tužioci pokrenuli istragu.


IZVOR


0   Spam
IntimenFrizuren   (2013-08-11 8:59 PM)
rusija je uvek bila cudna po bilo kom osnovu,od vremena kozaka pa do danasnjih dana