Pocetna » Film


Ruska romantična bajka „Led“ od 7. marta u bioskopima
  Ocenite članak: 0
pregleda: 907
Dodao/la: Nutella92
datum: 2018-03-01


Inspirisan istinitim događajima, Led je emotivna priča o devojci kojoj je ljubav pomogla da ustane iz invalidskih kolica i da postane šampion sveta u klizanju.

 Još od ranog detinjstva, Nađa je verovala u čuda.

Zamišljala je kako istrčava na led uz ovacije publike i izvodi svoj najlepši ples. Zbog svoje vere i istrajnosti, ona postaje poznata klizačica. Na korak do najvećeg uspeha u karijeri, Nađa doživljava ozbiljnu povredu i završava u invalidskim kolicima.

Vrativši se u rodni grad Irkutsk, ona ponovo pronalazi svoje snove – zahvaljujući snazi Sibira u njenoj krvi, ali i neočekivanoj ljubavi prema hokejašu Saši.

Svetsku premijeru film Led imao je u Moskvi na Dan zaljubljenih, 14. februara. Prema navodima najvećeg ruskog portala posvećenog dešavanjima u filmskoj industriji, najgledaniji film u bioskopskim dvoranama u Rusiji je bio film Led koji je imao dvostruko više gledalaca od američkog hit filma Pedeset nijansi – oslobođeni.

Karte za premijeru su već u prodaji na blagajnama navedenih bioskopa, a publiku će tom prilikom pozdraviti i Miloš Biković.

 IZVOR