Pocetna » Ljubav i Sex


S ovakvim ženama muškarci žele vezu
  Ocenite članak: 1
pregleda: 805
Dodao/la: Impi
datum: 2013-04-26


Muškarci su za portal AskMen.com dali odgovor i opisali s kakvim ženama žele vezu i koje su to osobine koje ih krase.
Gospođica slatkica je na prvom mestu....po zasluzi!
 

GOSPOĐICA SLATKICA

Ona je uvek pozitivna, slatka, zadovoljna životom i pravi je užitak biti u njenom društvu. Nema ni trunke zla u sebi i uvek je na raspolaganju. Muškarci ih obožavaju.

 

GOSPOĐICA RAVNOPRAVNOST
Ona je feminiskinja, ali ne mrzi muškarce. Naprotiv, voli ih i poštuje i jako se dobro slaže s njima. Pametna je, zabavna i otvorena za mnoga nova iskustva. Veruje u partnersku ravnopravnost i ne ponaša se kao slaba i nezaštićena devojčica.

 


GOSPOĐICA SEKSI
Ona voli muškarce i voli seks. Nije promiskuitetna i ne koristi seks kao manipulaciju, nego jednostavno uživa u njemu. To se na njoj i vidi, jer zrači seksipilom. Žene ih baš i ne vole, ali zato muškarci gube glavu za njima. Veza s njima čisti je užitak.


NAJBOLJA PRIJATELJICA
Ona je vrlo slična Slatkici. Brižna je, uvek je tu za svog partnera, mogu da razgovaraju o svemu, imaju zajedničke interese. One su sigurna luka za svoje partnere i zato ih muškarci čuvaju kao pravo blago.

 

DIREKTNA
To je žena koja zna šta želi i ne boji se to jasno da pokaže. Jaka je i nema problema s tim da preuzme inicijativu i prva pozove muškarca da izađu. Njima su dorasli snažni muškarci koji znaju sa snažnim ženama. Oni koji to mogu, imaju sjajnu partnerku i divnu vezu.

 

NEZAVISNA
Ona je snažna, hrabra, pametna i sposobna. Ima organizovan život i ne treba muškarca da je usreći i da joj ispunjava slobodno vreme. Ona je u pravom smislu partner, jer nije očajna za muškarcem. Neki muškarci ih se boje, ali jako greše, jer su, prema nekim stvarima, gotovo idealne.


IZVOR