Pocetna » Sport


Sad se može reći da su svuda igrali: Novak i Rafa se nadmetali i na glečeru! FOTO VIDEO




  Ocenite članak: 0
pregleda: 752
Dodao/la: Gale
datum: 2013-11-23

Slike iz Sad se može reći da su svuda igrali: Novak i Rafa se nadmetali i na glečeru! FOTO VIDEO Slike iz Sad se može reći da su svuda igrali: Novak i Rafa se nadmetali i na glečeru! FOTO VIDEO


Najbolji teniseri sveta Rafael Nadal i Novak Đoković su posle Čilea nastavili druženje i u Argentini, u kojoj su odigrali egzibicioni meč, i to na ledenij reci glečera Perito Moreno.



Đoković i Nadal su apsolutni rekorderi sa 39 međusobnih susreta u zvaničnim mečevima, a sada su dobili priliku da se nađu "oči u oči" bez napetosti i tenzije, uživajući u ambijentu i plovidbi oko glečera koji odoleva velikim klimatskim promenama.



Novak je prvo bio bolji od Rafaela Nadala u egzibicionom meču u Čileu, koji je odigran u čast odlaska Nikolasa Masua u penziju, a sada su iskoristili nesvakidašnju priliku da igraju i na glečeru Perito Moreno, u živopisnom ambijentu argentinskog nacinalnog parka i ledene reke.



Pokrovitelj ovog susreta bio je Nacionalni institut za turističku promociju Argentine, a posle ovoga, sledi i egzibicioni oproštaj Davida Nalbandijana od aktivnog igranja tenisa, a u ovom spektaklu učestvovaće i Huan Martin del Potro.


IZVOR