Pocetna » Film


Salma Hajek ostavila Uroša Ćertića u krvi
  Ocenite članak: 0
pregleda: 363
Dodao/la: Gale
datum: 2013-08-25

Slike iz Salma Hajek ostavila Uroša Ćertića u krvi Slike iz Salma Hajek ostavila Uroša Ćertića u krvi


Kaskader Uroš Ćertić je pokušao da se prikarde Salmi Hajek, ali se glumica iznenada okrenula i oborila ga na pod. Sve je snimano pod reflektorima u Šimanovcima i reč je o sceni horor filma „Everli” koji holuvudska zvezda snima u Srbiji.Prema scenariju, zadatak Uroša Ćertića je bio da ubije Salmu Hajek, ali je on ipak dokrajčila njega.

Iako je u početku negirao da je ikada bio na snimanju u Šimanovcima, nakon što smo mu prepričali kompletnu scenu, kaskader je popustio:
- Pa vi sve saznate, a baš me zanima kako. Ispoštujte me i nemojte da me ispitujete jer sam se obavezao na ćutanje. Tačno je da imam potpuno drugačiju scenu od svih kaskaderskih scena koje sam izveo u „Novembar menu” i jeste tačno da me Salma na kraju ubije. Ništa više ne mogu da vam kažem - rekao je Uroš Ćertić za „Blic”, kome je ovo drugi holivudski projekat ove godine.Za film u kojem se Salma Hajek bori za goli život i beži od svirepih ubica koje šalje njen bivši suprug angažovano je mnoštvo kaskadera koji će dinamikom obogatiti filmski materijal, što je neophodno budući da je skoro kompletna radnja smeštena u šest prostorija.

„Blic” iz izvora bliskog produkciji saznaje da osim Stele Stanković, slavna glumica ima još jednu dublerku, spretnu Japanku. A dok lepotica iz Smedereva zbog sličnosti sa Salmom po visini, boji kože i kose učestvuje u probama svetla koje su vrlo zamorne za glumicu, i u nekim scenama joj pozajmljuje svoje obline, Japanka je takozvana stend-dabl dublerka koja Salmu zamenjuje u izuzetno opasnim kadrovima i tako fingira samo fizičku spretnost lepe Meksikanke.


IZVOR