Pocetna » Film


Salma na romantičnoj večeri sa mužem
  Ocenite članak: 0
pregleda: 248
Dodao/la: Gale
datum: 2013-09-02

Slike iz Salma na romantičnoj večeri sa mužem Slike iz Salma na romantičnoj večeri sa mužem


Salma Hajek je gotovo mesec dana u Beogradu i skoro da ne izlazi. Ipak, reporteri „Blica“ su uspeli da je uslikaju dok je bila na večeri sa mužem, milionerom Anrijem Pinoom u restoranu libanske kuhinje.

Interesantno je da je Salmin otac libanski imigrant, pa i ne čudi što je holivudska diva navratila u restoran “Biblos” da uživa u specijaltetima jedne od njenih omiljenih kuhinja. Sa mužem Pinoom je provela u restoranu dva sata, sve to bod budnim okom obezbeđenja, koje uopšte nije imalo posla.Naime, većina gostiju uopšte nije ni primetila da je sa njima jedna od najvećih zvezda Holivuda, možda i zato što ova glumica nije bila upadljivo našminkana, sa sasvim običnom frizurom u obučena u skladnu crnu haljinu. Ni nalik onoj Salmi koja pleni uzdasima na crvenim tepisima.- Veoma je prirodna i opuštena. Sve vreme je ćaskala sa mužem i nije obraćala pažnju na okolinu, mada, čini mi se, niko sem nas nije primetio da je za susednim stolom zaista Salma. Niko nije ni prilazio da se sa njom fotografiše i da uzme autogram - kaže za “Blic” jedan od posetilaca restorana.

Glumica menja smeštaj zbog kućnog ljubimca

Salma je u Beograd stigla sa ćerkom Valentinom, a muž Anri im se kasnije pridružio i doveo sa sobom labradorku Lolitu, ljubimicu male Valentine. Kako u hotelu u kom su prvobitno bili smešteni ljubimci nisu dozvoljeni, glumica se odmah prebacila u „Metropol“. Inače, Anri s vremena na vreme dolazi da ih poseti pa je tako ovog vikenda iz Pariza doputovao privatnim avionom. Bio je sa ćerkom na ručku dok je Salma snimala. Inače, kako saznajemo od ljudi iz produkcije filma „Everli“ Salma je na snimanju i po 12 sati dnevno.


IZVOR