Pocetna » Zanimljivosti


Samsung predstavio Galaxy S5 koji meri puls i kontroliše dijetu




  Ocenite članak: 0
pregleda: 903
Dodao/la: Gale
datum: 2014-02-25

Slike iz Samsung predstavio Galaxy S5 koji meri puls i kontroliše dijetu Slike iz Samsung predstavio Galaxy S5 koji meri puls i kontroliše dijetu Slike iz Samsung predstavio Galaxy S5 koji meri puls i kontroliše dijetu


Kompanija Samsung predstavila je na Svetskom kongresu mobilnih tehnologija (MWC) u Barseloni petu generaciju Galaxy S serije smart telefona koji ima kameru rezolucije 16 MP, Full HD Super AMOLED displej dijagonale 5,1 inča i bateriju kapaciteta 2.800 mAh.


Direktor kompanije J. K. Šin predstavlja smartfon nove generacije Galaksi S5

Uredjaj ima skener prsta, poseduje i merač otkucaja srca, a otporan je na vodu i prašinu.

Novi Galaxy S5 nudi superiorne funkcije kamere, sa 16 megapiksela, poboljšanim menijem i korisničkim interfejsom što korisnicima dopušta da bez imalo napora prave, uređuju i razmenjuju fotografije.

Uređaj takodje poseduje najbrži autofokus na svetu sa brzinom do 0,3 sekunde i napredni HDR (visoki dinamički opseg), što dopušta reprodukciju prirodnog svetla i boje sa upečatljivim intenzitetom i to u svim okolnostima.

Budućim korisnicima je na raspolaganju najnaprednije LTE iskustvo i Wi-Fi performanse koje danas postoje što omogućava munjevite brzine prenosa podataka, prikazivanja multimedijalnih sadržaja i produktivnosti.


Kongres mobilnog sveta u Barseloni: Prvo prikazivanje smartfona Galaksi S5

Galaxy S5 podržava petu generaciju Wi-Fi 802.11ac i 2X2 MIMO, kao što podržava veliki broj LTE frekvencija sa LTE standardom četvrte generacije.
Za korisnike koji traže još brže konekcije Galaxy S5 sada ima i opciju Download Booster, inovativnu Wi-Fi tehnologiju koja povećava brzine podataka istovremenim spajanjem Wi-Fi i LTE konekcije.

Sa unapređenom opcijom S Health 3.0, novi Galaxy S5 nudi više alatki koje ljudima pomažu da ostanu zdravi i u boljoj formi. Sveobuhvatan personalni fitnes-monitoring pomaže korisnicima da nadgledaju i kontrolišu ponašanje, zajedno sa dodatnim alatkama kao što su pedometar, evidenciju o dijeti i vežbanju, kao i novi ugrađeni monitor srčanog ritma.


Samsung Galaksi S5 i Samsung Gir2 za moerenje brzine otkucaja srca

Kada je reč o zaštiti uređaja, uredjaj korisnicima nudi skener prsta, sa funkcijom bezbednog biometrijskog zaključavanja ekrana, kao i besprekorno i sigurno iskustvo mobilnog plaćanja.

Način rada "Ultra" za uštedu energije pretvara displej u crno-beli i isključuje sve nepotrebne funkcije kako bi se potrošnja baterije svela na minimum.

Ovaj uredjaj će se naći u prodaji širom sveta u Samsungovim maloprodajnim lancima, e-prodaji i preko operatera od aprila.


IZVOR