Pocetna » Film


Sandra O napušta “Uvod u anatomiju”




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1176
Dodao/la: Gale
datum: 2013-08-15

Slike iz Sandra O napušta “Uvod u anatomiju”


Jedna od zvezda serije "Uvod u anatomiju" Sandra O, uskoro napušta ovu medicinsku dramu, javili su mediji u Holivudu.



Glumica koja igra dr Kristinu Jang seriju će napustiti na kraju nove sezone.

"Kreativno, mislim da sam sve dala i mislim da je vreme da je pustim", rekla je O listu "Holivud riporter". "Ona je bila veoma interesantan lik za igranje i zaista mislim da i ona želi da ode. A ja sam spremna da je pustim", dodala je ona.

Glumica je dodala da će scenaristi serije sada početi da razmatraju najbolji način za odlazak jednog od najpopularnijih likova u seriji.

Tvorac serije Ssonda Rajms rekla je da je jedan od najboljih dana u njenom životu scenariste bio kada je Sandra O došla na audiciju i zauvek promenila kurs "Uvoda u anatoiju" sjajnim izvodjenjem Kristine Jang.

"Tokom poslednjih 10 sezona, ja sam napredovala zahvaljujući Sandrinom poverenju, veri i prijateljstvu i ne mogu da izrazim koliko sam zahvalna na njenoj saradnji na liku koji obe toliko volimo. Ova godina će biti gorko slatka za nas - uživaćemo u svakom trenutku Kristine Jang i daćemo joj izlaz koji zaslužuje", rekla je Rajms.

"A kada Sandra izadje, 'Uvod u anatomiju' će ponovo biti promenjen zauvek", dodala je ona.

Predsedavajući mreže ABC gde se serija prikazuje rekao je da "Uvod u anatomiju" može da se nastavi još "mnogo, mnogo godina".

Deseta sezona "Uvoda u anatomiju" u SAD počinje da se prikazuje 26. septembra.


IZVOR