Pocetna » Estrada i Tv


Sapunice srpske estrade na kojima bi nam Holivud zavideo




  Ocenite članak: 0
pregleda: 878
Dodao/la: Gale
datum: 2013-07-19

Slike iz Sapunice srpske estrade na kojima bi nam Holivud zavideo Slike iz Sapunice srpske estrade na kojima bi nam Holivud zavideo Slike iz Sapunice srpske estrade na kojima bi nam Holivud zavideo Slike iz Sapunice srpske estrade na kojima bi nam Holivud zavideo


Kada je Bred Pit svoju suprugu Dženifer Aniston ostavio zbog koleginice Andželine Žoli, urednici žutih listova nedeljama nisu morali da brinu o temama. Paparaci su na svakom koraku vrebali priliku da uslikaju najlepši par Holivuda, a slomljeno srce Rejčel iz “Prijatelja” postalo je za tabloidne novinare.

Srbija je, istina, manja od Holivuda, a po glamuroznim romansama nesumnjivo zaostaje za svetskim džet setom. Međutim, kad su u pitanju ljubavni skandali i raskidi, trouglovi i petouglovi, činjenica je da se možemo pohvaliti itekako živopisnim materijalom za žute naslovnice.

Ljubavnih trouglova ima od kad je sveta, a oni estradni daleko od toga da su nova stvar na našoj javnoj sceni. Neki se sigurno i danas sećaju kakvu je prašinu osamdesetih godina podigao razvod Vesne Zmijanac i Miroljuba Aranđelovića Kemiša, nakon kog je usledio brak harmonikaša i Vesnine koleginice Zorice Brunclik. O kakvoj buri se radilo, najbolje svedoči činjenica da se i danas, kad god neko od aktera ovog ljubavnog trougla dospe u žižu javnosti, spekuliše o pravim razlozima Vesninog i Kemišovog rastanka.

Skoro 30 godina je prošlo od tad, a srpsko zvezdano nebo ne prestaju da potresaju ljubavne zavrzlame koje pune stupce tabloida.

U centru jedne od najintrigantnijih emotivnih papazjanija nalazio se niko drugi do Željko Joksimović, pevač i kompozitor, zvezda Evrovizije, ali i bar nekoliko ženskih srca. Nakon razvoda sa bivšom suprugom Vesnom, spekulisalo se da je Željko u vezi sa pevačicom Cecom Slavković. Tu informaciju su, međutim, oboje dosledno demantovali, a tradiciju skrivanja devojaka od očiju javnosti, Lane je nastavio i sa sledećom izabranicom, dugogodišnjom saradnicom Leontinom Vukomanović.

Estradni petougao: Željko Joksimović, Adriana Čortan, Jovana Janković, Aleksandar Zeremski i Aleksandra Radović

Željko je bio glavni akter vatrenog ljubavnog trougla, koji je u jednom trenutku prerastao u petougao, kada su 2008. varnice planule između njega i voditeljke Jovane Janković, sa kojom je vodio Evroviziju. Jankovićeva je tada još bila u dugogodišnjoj vezi sa nekadašnjim direktorom BK TV Aleksandrom Zeremskim, za kog je planirala i da se uda. Međutim, kako par nije mogao dugo da skriva osećanja, Željko je prekinuo sa devojkom Adrianom Čortan, a Jovana sa Zeremskim.
Nakon troipogodišnje veze, veridbe, kratkog raskida i pomirenja, par se konačno venčao prošle godine. Zeremski je ubrzo posle raskida stupio u vezu sa Jovaninom nekad najboljom drugaricom, pevačicom Aleksandrom Radović, koja ga je ostavila ubrzo pošto su dobili dete, a trenutno je u vezi sa pevačicom Divnom Ljubojević, osnivačem i umetničkim rukovodiocem hora “Melodi“.

Još jedan od dokaza da voditeljke itekako umeju da zaprže čorbu su koleginice iz “Imoušna“ Ana Mihajlovski i Katarina Šišmanović. U vezi sa Goranom Stamenkovićem, direktorom produkcijske kuće u kojoj su obe zaposlene, najpre je bila Mihajlovski, koja sa njim ima ćerkicu Ivu. Ona je posle razlaza počela da se zabavlja sa Mirkom Grubinom, udala se za njega i sa njim dobila drugu ćerku.
Srce direktora osvojila je voditeljka emisije “Sve za ljubav“ Katarina Šišmanović, a par je, nakon nekoliko uspona i padova, u aprilu ove godine otpočeo i zajednički život.

Manje je kontroverzan, ali svakako interesantan i trougao Marija Kilibarda – Ognjen Kajganić – Aleksandra Jeftanović. Rukometaš je najpre bio u braku sa Jeftanovićevom, da bi tri godine nakon razvoda otpočeo vezu sa Kilibardom, pa se šuškalo koliko sadašnja i bivša fizički podsećaju jedna na drugu. Veza nije potrajala, a Marija se ubrzo pomirila sa bivšim dečkom.

Da ne bude da estradnim sapunicama svoj doprinos nisu dale i pevačice pobrinule su se Nataša Bekvalac, Seka Aleksić, Anabela Bukva, Ana Stanić...

Slab na pevačice, po mogućstvu starije od njega: Mladen Radulović sa Anabelom Atijas i Sekom Aleksić

Sa Mladenom Radulovićem u vezi je najpre bila Seka Aleksić koja je mladog manekena upoznala za vreme snimanja spota za pesmu “Aspirin”. Veza je na prečac okončana, nakon čega je Radulović otišao u kuću Velikog brata i osvojio srce sveže razvedene Anabele Bukve. Strastima nisu mogli da se odupru ni pred kamerama, pa su vezu otpočeli pod budnim okom Velikog brata i čitave srpske javnosti. Ljubav je potrajala oko godinu dana.

Seka Aleksić se u međuvremenu udala za svog telohranitelja Veljka Piljikića, a Anabela se posle raskida sa Mladenom, pa potom kratke veze sa sestrićem Bogoljuba Karića, Sašom Nedeljkovićem, konačno skrasila u braku sa sarajevskim biznismenom Andrejem Atijasom s kojim je nedavno dobila i ćerkicu.

Oženio suprugu najboljeg prijatelja: Aca Lukas i Sonja Šašić

Pravi medijski bum, međutim, izazvala je veza između Ace Lukasa i Sonje Šašić, bivše supruge Acinog bliskog prijatelja pevača Željka Šašića. Njih dvojica se poznaju više od 20 godina, a sredinom devedestih su Sonja i Lukasova tadašnja nevenčana supruga Nataša, s kojom pevač ima sina, godinama zajednički držale butik u beogradskom Centru "Sava".

Nije na odmet pomenuti i Anu Stanić, koja je u srećnom braku sa Momčilom Lavrnićem, bivšim nevenčanim suprugom voditeljke Branke Nevistić, ili pak Elenu Karaman, danas suprugu Jugoslava Karića, a nekad ženu fudbalera Predraga Mijatovića.

Nataša Bekvalac je, pored Dače Ikodinovića, bila sa bivšim suprugom Marijane Mateus, ali i sa Vladom Vuksanovićem kog su mediji ranije dovodili u vezu sa Svetlanom Cecom Ražnatović

Međutim, malo koja priča može da parira jednoj od najzapetljanijih ljubavnih mreža, koja se isprela oko pevačice Nataše Bekvalac. Panonska barbika, šta god da uradi i s kim god da se pojavi, godinama ne silazi sa naslovnih strana tabloida. Nakon višegodišnje veze sa predsednikom “MK grupe” i bivšim mužem Marijane Mateus, Miodragom Kostićem, Nata je bila u braku sa vaterpolistom Danilom Ikodinovićem, da bi posle burnog razvoda i samoće, ušla u vezu sa Vladom Vuksanovićem (kog su ranije povezivali i sa Cecom). Par je nedavno raskinuo, a spekuliše se da je razlog za to bila prevara.

Ovo su samo neki od brojnih primera kako se ljubavne veze na srpskoj estradi često preko noći pretvaraju u scenarije sapunica. Danas najvoljeniji, sutra bivši, juče najbolje prijateljice, danas smrtni neprijatelji - na estradi, kao i u životu, sve je moguće.


IZVOR