Pocetna » Film


Sarah Wayne Callies i Nicolas Cage u filmu ‘Pay The Ghost’




  Ocenite članak: 0
pregleda: 955
Dodao/la: Gale
datum: 2014-08-27

Slike iz Sarah Wayne Callies i Nicolas Cage u filmu ‘Pay The Ghost’ Slike iz Sarah Wayne Callies i Nicolas Cage u filmu ‘Pay The Ghost’


Nakon što je tri sezone glumila u seriji Živi mrtvaci, Sarah Wayne Callies će se pridružiti Nicolasu Cageu u trileru Pay The Ghost.

Callies je postala poznata nakon Foxove serije Zakon braće te je glumila Lori Grimes u Živim mrtvacima. Glumila je lovca na uragane u Warner Bros-ovom filmu katastrofe Oluja stoljeća, a gledati ćemo je i u nadolazećem filmu The Other Side of the Door.



Nicolas Cage će glumiti profesora čiji sin nestaje tijekom noći vještica u New Yorku. Godinu dana kasnije počinje osjećati prisutnost svoga sina i otkriva tragove koji vode do osvetoljubivog duha koji se pojavljuje svake godine na noć vještica kako bi otimao djecu. Callies će glumiti Kristen, Cageovu otuđenu ženu, odvjetnicu za zaštitu okoliša koja se udružuje s mužem kako bi vratila sina prije nego što se on zauvijek izgubi u duhovnom svijetu.



Uli Edel (Njeno tijelo je dokaz, Baader Meinhof kompleks) režira ovaj nadnaravni triler na scenariju Dana Kaya, temeljenog na istoimenoj kratkoj horor priči horor autora Tima Lebbona. Nicolas Chartier, Craig Flores, Ian Levy i Patrick Newall su producenti, a Cybill Lui i Dennis Berardi izvršni producenti.

Snimanje filma bi trebalo započeti sljedećeg mjeseca u Torontu.


IZVOR