Pocetna » Estrada i Tv


Šarapova unajmila 10 advokata za predbračni ugovor.




  Ocenite članak: 0
pregleda: 826
Dodao/la: ElGato
datum: 2012-02-19


Jedna od najlepših teniserki sveta Marija Šarapova izgovoriće sudbonosno “da” slovenačkom košarkašu Aleksandru - Saši Vujačiću 10. novembra ove godine. Sportska svadba godine biće organizovana u Istanbulu, gde Vujačić trenutno igra za Efes Pilsen.

Lepa teniserka i jedan od najboljih evropskih košarkaša rešili su da konačno stanu na ludi kamen. Pripreme za svadbu su uveliko u toku, a kako prenose ruski mediji, u Istanbul je stiglo 10 mladinih i jedan mladoženjin agent koji učestvuju u organizaciji ceremonije.

Šarapova je najbogatija spotistkinja na svetu sa zaradom od 25 miliona dolara, pa su buduća nevesta i njen izabranik sastavili predbračni ugovor. Šuška se da su se advokatski timovi popularnog sportskog para bavili važnom papirologijom u tajnosti, što je naljutilo Marijinog oca Jurija, kog je takav potez rasplakao.


Međutim, to ne treba da čudi jer je Jurij poznat po svom nepredvidivom ponašanju, glasnim psovkama i omalovažavanju Marijinih protivnica na terenu. Marija i Aleksandar nikada nisu želeli javno da pričaju o svojoj vezi, a na pitanje kada će praviti svadbu, lepa Ruskinja je rekla: “To je naša stvar”.


Upoznali su se pre dve godine na žurki kod zajedničkih prijatelja, kada je Aleksandar igrao u Lejkersima. Uspešni košarkaš nakon toga je otkrio da je to bila ljubav na prvi pogled, a u oktobru 2010. godine, na godišnjicu veze, Mariju je iznenadio vereničkim prstenom sa osmokaratnim dijamantom vrednim 250.000 dolara.

- Verili smo se i zaista smo srećni. Prosidba je bila staromodna. Morao sam to da uradim kao džentlmen. Marija je bila presrećna, a odgovor je bio „da”. To je dobro jer sada možemo da se koncentrišemo na druge stvari - otkrio je tada Vujačić.