Pocetna » Zanimljivosti


"Savršena meta" se nastavlja
  Ocenite članak: 1
pregleda: 1024
Dodao/la: Nutella92
datum: 2017-12-07


"USA Network" danas je najavio kako se serija "Savršena meta" nastavlja.

U seriji je  glavni lik Bob Li Sveger (Rajan Filip), odlikovani ratni veteran kog splet okolnosti ponovo ubaci u akciju i to spašavanje predsednika od pokušaja atentata. Kada njegov bivši komandant Ajzak DŽonson (Omar Eps) zatraži njegovu saradnju u tajnoj operaciji, Sveger sazna da mu je namešteno te da mora da učini sve kako bi zaštitio porodicu i skinuo ljagu sa svog imena.

Nova, treća sezona, biće slobodna interpretacija knjige o Bobu Li Svegeru, "Crno svetlo", autora Stivena Hantera. Osim knjige, serija je inspirisana i istoimenim filmom iz 2007. godine, sa Markom Volbergom u glavnoj ulozi.

Bilo je planirano snimanje deset epizoda u drugoj sezoni, no kako je Filip u međuvremenu slomio nogu, smanjena je na osam. "Savršena meta" jedna je od najgledanijih američkih serija, koju prosečno, po epizodi, pogleda više od milion ljudi.

Snimanje nove sezone započinje u januaru 2018. u Los Anđelesu.IZVOR


0   Spam
zajackod   (2017-12-21 10:34 PM) [Sadrzaj]
Zanimljivo ... Bolje da su ,mozda ,napravili mini-seriju od dve sezone i zavrsili je ,nego da je krenu razvlaciti na 3-cu sezonu itd. - kako to obicno biva.U svakom slucaju ostaje nam da vidimo sta nam nova sezona donosi ,a onda cemo znati i rezultate toga isplativog ili uludo utrosenog novca i bacenog glumackog talenta ... !!!     B)  da