Pocetna » Zanimljivosti


Scenarista serije "Criminal Minds" : Videćemo koliko će serija trajati!




  Ocenite članak: 0
pregleda: 801
Dodao/la: Nutella92
datum: 2018-10-05


Zločinački umovi je američka kriminalistička televizijska serija koja prati rad JAP-a, tj FBI-eve Jedinice za analizu ponašanja, čije je središte u Kvantiku. Serija se razlikuje od drugih serija slične vrste po tome što se više fokusira na kriminalca nego na sam zločin.

Serija Criminal Minds trenutno je u svojoj četrnaestoj sezoni i upravo je proslavila svoju 300. epizodu u sezonskoj premijeri. To je impresivan niz prema bilo kojem standardu.

Obožavatelji serije su načuli da bi serija uskoro mogla dostići finale i vidno su zabrinuti, međutim , scenarista serije Erica Messer, izjasnila se o tome kada misli da serijalu da završnicu:

" Još uvek nemam na umu završnu igru. Rekla sam i CBS-u isto tako. Postoji način na koji bih mogla da završim serijal ukoliko se to mora preduzeti odnosno ukoliko se ta nit koja spaja priču istroši. Međutim, postoji i način na koji može da se ta nit pokrije i nastavi priča, jer nikad nećemo ostati bez dobrih ljudi koji hvataju negativce. Volela bih da ovaj brend doživi još dugi niz godina."

 Njen optimizam o budućnosti serije podudara se s nečim što je prethodno podelila kao odgovor na nestanak loših tipova.



IZVOR