Pocetna » Estrada i Tv


Schumacher izveo novo čudo u bolnici: 'Molitve su napokon uslišene!'




  Ocenite članak: 1
pregleda: 782
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2014-04-10


Svjetski mediji javljaju kako je legendarni vozač Formule 1 Michael Schumacher zabilježio novi napredak u oporavku od ozljeda zadobijenih u nesreći na skijanju koncem prošle godine.

Schumacherova menadžerka Sabine Kehm je potvrdila da je slavni Nijemac sve češće svjestan i budan, a Bild i La Gazzetta dello Sport javljaju da uspostavlja kontakt očima te da reagira na zvukove.

Jean Alesi, koji je više puta posjećivao Schumachera u bolnici, tvrdi da je porodica nesrećno stradalog sportiste dobila novi val optimizma i sada su svi još čvršće uvjereni u svijetlu budućnost.
"Michael je prvo reagovao samo na bol, kada bi ga uboli, no to može biti i nesvjesna reakcija organizma. Tokom posljednje posjete sam shvatio da stvari zaista kreću na bolje. I porodica i ja osjećamo olakšanje i sreću zbog njegovog napretka. To je fantastično iako je njegov put do normalnog života još jako dugačak", kazao je Alesi, a Schumacherov bivši kolega iz Ferrarija Felipe Massa dodao:
"Ne mogu riječima opisati uzbuđenje. Svaki dan sam se molio za Michaela i molitve su napokon uslišene. Nadam se da će od sada iz Grenoblea stizati sve ljepše i ljepše vijesti", kazao je Massa.


IZVOR


0   Spam
zajackod   (2014-04-12 11:41 PM) [Sadrzaj]
Ne znam zasto se M. Schumacher jos uvek takmici u takozvanom "najvecem cirkusu na svetu" ,tj F1 ,kada je lepo otisao sa ubedljivim pobedama sa trona...Valjda je to ono sto mu nedostaje u zivotu.Ima potrebu za adrenalinskim naletom ,a miris benzina i spaljene gume su mu vec sigurno odavno u "krvi i telu"...Sve najbolje zelje za njegov brz oporavak.Ipak je on bio ,a i ostace nesto veliko u svetu Formule 1 !!!P.S.:Ne znam dali je do sada polozio vozacki za kola...mnogi to ne znaju ,ali on nema takozvanu polozenu "B" kategoriju ,a opet vozi kola /van staze naravno/... ;) B)