Pocetna » Film


Scott Adkins i Tony Jaa u remakeu "Kickboxera"




  Ocenite članak: 1
pregleda: 1117
Dodao/la: Gale
datum: 2014-08-07

Slike iz Scott Adkins i Tony Jaa u remakeu "Kickboxera"


Prije par mjeseci su se počele objavljivati vijesti o glumcima u remakeu filmskog akcijskog klasika Kickboxer iz 1989. godine u kojem je Jean-Claude Van Damme ostvario glavnu ulogu.

Objavljeno je kako će glumačku ekipu predvoditi kaskader i majstor borilačkih vještina Alain Moussi (X-Men: Dani buduće prošlosti). Uz njega će se naći George St. Pierre (Bartoc iz filma Kapetan Amerika: Ratnik Zime) i Drax Razarač iz Čuvara galaksije - Dave Bautista. Njima su se pridružili Tajlandski ratnik Tony Jaa i Nepobjedivi Scott Adkins.



Producenti Ted Field i Brian O'Shea najavili su remake ranije ove godine, uz Stephena Funga (Kuća bijesa, Plesom do snova) u redateljskoj fotelji te uz adaptirani scenarij koji potpisuju Dimitri Logothetis, Jim McGrath. Film će svjetlo dana ugledati sljedeće godine.

Kickboxer donosi priču o braći Davidu i Kurtu Sloanu, potomcima poznate kalifornijske borilačke dinastije. Kada David osvoji Svjetsko prvenstvo u karateu, promotor ga namami da ode u Hong Kong te on odlazi unatoč bratovom suprotstavljanju i sumnjama da je čovjek pokvaren. Kada Kurt doputuje na Tajland kako bi vidio brata saznaje da mu je brat stradao te traži osvetu.


IZVOR