Pocetna » Ljubav i Sex


Seks - neprijatna pitanja i odgovori.




  Ocenite članak: 0
pregleda: 974
Dodao/la: ElGato
datum: 2012-03-03


Koliko dugo treba da traje ženski orgazam? Kako reći muškarcu da je loš u krevetu? Mnogi se pitaju, a stide se da pričaju o tome. Ipak, razgovor je jedini put do boljeg seksa.

Kako reći muškarcu da je loš u krevetu?
Vrlo pažljivo, sa osećajem i taktično. Ohrabrite ga kada napravi nešto što vam odgovara, a ako uradi suprotno, nežno mu stavite do znanja šta je to što vam više odgovara.

Koliko često bi trebalo da vodite ljubav?
Nema odgovora na ovo pitanje. Svako ima različite potrebe i seksualnu želju. Neki žele seks dva puta na dan, a neki su zadovoljni i ako vode ljubav jednom nedeljno.

Da li je u redu da vodimo ljubav pod vodom?
Odgovor je jednostavan - da. Muškarac bi trebalo da stavi prezervativ pre nego što uđe u bazen. Preporučuje se da koristite lubrikant ako vodite ljubav u moru, jer to što je žena u vodi ne znači da je unutra dovoljno vlažna.

Penis mog partnera nije baš veliki, da li je veličina zaista važna?
Od veličine je mnogo važnije kako i šta muškarac radi. Ako žena smatra da je penis njenog partnera mali, možda bi trebalo da isproba neke druge poze.

Koliko dugo treba da traje ženski orgazam?
U proseku ženski orgazam traje između 4 i 15 sekundi. Višestruki orgazmi javljaju se svakih 0,8 sekundi, a prosečan orgazam uključuje tri do pet kontrakcija. Intenzivniji orgazam ima ih od 10 do 15.