Pocetna » Ljubav i Sex


Seks u kuhinji za jači orgazam
  Ocenite članak: 2
pregleda: 811
Dodao/la: Impi
datum: 2013-04-27


U seksu je najvažnija inovativnost, a tu maštu, osim u spavaćoj sobi, možete iskoristiti i u kuhinji. Voda i hrana su izvrstan erotski bonus vašem seksualnom životu, a kuhinjske krpe mogu da posluže za isprobavanje novih poza.
Seks u kuhinji za adrenalinske zavisnike
 

Toplo-hladno za veći užitak

Hladne kuhinjske površine stola ili frižidera stimulisaće nerve po svakom deliću vaše kože i pojačati uživanje. Možete da sednete na rub stola i partnera obgrliti nogama ili jednostavno isprobati seks uz frižider umesto uz zid.


Kockicama leda do intenzivnijeg orgazma

Prednost seksa u kuhinji je i to što su različite namirnice poput šlaga i čokoladnog preliva na dohvat ruke. Možete da se poigrate s partnerom tako što ćete jedno s drugoga da jedete šlag ili kockicama leda da nadražite bradavice. Igranje s toplo-hladnim osećajem probuđuje sva čula i pojačava orgazam, pa tako kockice leda možete da upotrebite u oralnom seksu. Pre nego što krenete u akciju u usta stavite kockice leda, a vaš partner će sigurno uživati.


Varjače za lupanje po guzi, a krpe za povez

Osim ukusne hrane i preliva, kuhinja skriva drvene varjače idealne za lupanje po guzi. Lupanjem po guzi stvaraju se prijatni trnci koji stimulišu vaginalno i analno područje, pa u ovoj igrici podjednako uživaju oba partnera.


Uz drvene varjače možete da upotrebite krpe za povez i da zadovoljite partnera. On će se tako više, umesto na vid, osloniti na druga čula, pa će iskustvo biti još intenzivnije. Užitak će biti veći ako se u tome međusobno izmenjujete, pa jedanput neka on nosi povez, a drugi put ona.


IZVOR


0   Spam
mirela   (2013-05-29 12:08 PM)
U kuhinji su naj vece carolije :D volim da mesam brows2

0   Spam
LaMistress   (2013-05-21 1:48 PM)
brows2 sto viliiiiiiiiiiiiiiim da kuvaaaaaaaaaaaaaam

0   Spam
Kajolani   (2013-04-28 0:27 AM)
u kuhinji mi odmah proradi apetit...ali za hranom  tuga