Pocetna » Tracevi


Seks u zamenu za uspeh na estradi.
  Ocenite članak: 0
pregleda: 660
Dodao/la: ElGato
datum: 2012-02-03


“Otac poznatog pop pevača nudio mi je seks za uspeh na estradi… Počeo je da mi priča kako će mi njegov sin napraviti pesmu i kako će mi on biti menadžer, a da se on i ja malo ovako… Rekla sam mu: Gospodine, ja se neću j*bati s vama”,! rekla je Jelena Milosev. Ipak, nije želela da otkriva imena, ni pevača ni njegovog oca.

“Nisam htela da kažem njegovo ime zato što ne želim da pomutim slavu svom poznatom kolegi. On je uvek bio korektan prema meni”, rekla je Jelena.

Ipak, u njenim rečima, mnogi su prepoznali Dragana Kovačevića, oca i menadžera pop pevača Saše Kovačevića, sa kojim je Jelena svojevremeno nastupala

“Upravo sam pročitao. Šokiran sam! Iskreno rečeno, i ja pretpostavljam da je mislila na mene, ali to je već njen problem. Ona ima problem sa sobom! Ne želim da joj dajem nikakav publicitet, moraće sama da se izbori za to normalnim pristupom estradi, a ne na ovaj način. Nikad mi se ništa slično nije dogodilo”, rekao je Dragan Kovačević.

“Pa, ako je on to potvrdio, ja ne želim ništa da dodajem. Pretpostavljala sam da će on to demantovati i zbog toga nisam ni želela da potvrđujem njihova imena. Tako da – to je to. Stojim iza svojih reči i mislim da nisam mala pa da se igram sa ovakvim stvarima”, poručuje Jelena Milošev.