Pocetna » Ljubav i Sex


Seksi kelnerica zaludela muškarce u malom Italijanskom mestu.




  Ocenite članak: 1
pregleda: 976
Dodao/la: ElGato
datum: 2012-02-27


Laura Megi (34) vlasnica je kafića "Le Cafe" koji se nalazi u italijanskoj varošici Banjolo Mela. Osim dobrom kafom ona je počela da privlači mušterije i toplesom, što se ne dopada italijanskim domaćicama. Gostujući u emisiji "This Morning" Megi je izjavila da ne vidi u čemu je problem, jer je u pitanju "samo zabava".

Atraktivna crnka vlasnica je lokala u maloj italijanskoj varošici poslednjih osam godina, ali odnedavno je jednosmerna ulica u kojoj se kafić nalazi blokirana automobilima, a u lokalu retko kad ima slobodnog stola.

Tajna velike posećenosti je izazovno oblačenje, koje nervira italijanske domaćice, pa one svojim muževima brane da piju kafe u Meginom lokalu.

"Ako muškarci dolaze u kafić, šta ja tu mogu? Znam da sam uznemirila mnoge žene, ali to nije moj problem. Nisam ja kriva što oni žele da dođu u moj kafić na piće", rekla je vlasnica kafea u koji dolaze muškarci iz mesta udaljenih i po 100 kilometara, gostujući u emisiji "This Morning" pre nekoliko dana.



Na svom Fejsbuk profilu, Megi ima 5.000 prijatelja, a na posao dolazi u seksi uskim haljinama sa dubokim dekolteom, ili pantalonama sa veoma niskim strukom i izazovnim štiklama.



"To je nečuveno, i trebalo bi zabraniti takvo ponašanje. Ovo je miran i ugledan grad, a sada smo poznati u celoj zemlji po tome što se barmenka u jednom kafiću ne oblači primereno dok služi piće. Žene iz grada nisu srećne i žalićemo se Savetu", rekla je jedna domaćica na istoj televiziji.

Gradonačelnica Banjoloa Kristina Almići već je čula žalbe Italijanki.